آخرین مطلب

میوه خوری در فصل خودش بر مبنای طب سنتی بخوریم

🔰هر میوه ای را در فصل خودش بخورید.

🔹شخصی که طبیعت دستگاه گوارشش سرد است وقتی میوه‌ای که طبیعت سرد دارد مثل گوجه سبز، آلبالو، خیار و… بخورد، دچار دل‌پیچه و دل‌درد و نفخ می‌شود. افراد برای رفع چنین علائمی چای‌نبات و نعناع و به‌قول قدیمی‌ها چیزهای گرم می‌خورند و این مشکل برطرف می‌شود.

🔸در فصل تابستان در قدیم که نه کولر و نه چیز دیگری بود خیارهای سنتی و خیار سالادی خودمان را می‌تراشیدند و قاچ می‌کردند و به آن آب و دانه‌های ریز یخ و سکنجبین اضافه می‌کردند و همین را به‌عنوان ماده غذایی استفاده می‌کردند.

🔹اما امروزه، ظهر تابستان اگر ناهار بخوریم، برخی از افراد دچار بی‌قراری و گرمای شدید می‌شوند و جلوی باد مستقیم کولر می‌نشینند و دچار مشکلات سینوزیت می‌شوند در حالی که این مشکلات برای افراد در گذشته رخ نمی‌داد. خیلی سبک و ساده تا زمانی که دمای هوا فروکش می‌کرد و بعد غذا می‌خوردند.

🔸اگر در اوج گرما هستید نباید غذای سنگین و زیاد یا غذایی با طبیعت خیلی گرم بخورید .در دمای بالا باید غذای ساده و سبک یا غذای خنک بخورید.

🖊دکتر حسین رضایی زاده(متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈