آخرین مطلب

سسهای کارخانه ای و مضرات گسترده آن

🔺 #بدانیم #بدن_سالم

🔰 سس ها موجب چه بیماری‌هایی می‌شود؟!

📌 گرفتگی عروق، کبد چرب، فشار خون، سنگ کیسه صفرا، چاقی بیش از حد، آلرژی، تاثیر بر استخوان ها به خصوص ستون فقرات و… تنها بخشی از بیماری‌هایی است که در اثر مصرف سس مایونز به‌وجود می‌آید .

📌 همچنین یکی از مهم‌ترین عوامل بروز جوش و آکنه، چربی بیش از حد و ناسالم موجود در سس مایونز است.

📌 با شروع فصل بهار تاثیرات منفی سس مایونز و چربی های ناسالم بیشتر بروز پیدا می‌کند.

🍎 طبایع، طب سنتی برای همه!
🆔 @tabaye_channel
🌐 www.tabaye.ir

‍ ‍ 💢سلامتی 💢

🔸 اگر برای جلوگیری از چرب شدن کبد خود کاهو می خورید یادتان باشد از ریختن سس بر روی آن پرهیز کنید

🔹 سس های مایونز و فرانسوی به شدت موجب افزایش چرب شدن کبد می شود.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
‍@partosabzehasti
/////////////////////////////////////////////////

۳ جایگزین سس مایونز در سالاد 🥗

▫️سرکه سیب : براى لاغری و کاهش نفخ

▫️روغن زیتون : درمان یبوست و تقویت قلب

▫️آبلیمو : باعث تقویت سیستم ایمنی بدن

آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8

آیا می دانستید این میزان از بطری سس کچاپ رو شکر تشکیل می دهد!؟

▫️این میزان از بطری سس کچاپ رو قند و شکر تشکیل می دهد. هر قاشق غذاخوری از سس کچاپ، حاوی حدوداً ۴ گرم شکر است، در واقع زمانی که این مقدار را با سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌خورید، دقیقاً به اندازه چند شیرینی، به بدنتان قند وارد کرده‌اید. باید خیلی مراقب این قرمز خوشمزه باشیم.

▫️مصرف این سس‌ها، بیماری‌هایی مانند دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی را افزایش می دهد.
┄┅┅┅❅❁❁❅┅┅┅┄
▫️ کانال متافیزیک نوین اسلامی
@mf_eslami