⛔⛔⛔ 🔴مزاج فلزات از نظر طب مقدس ایرانی
🔵مولف : استاد حمزه سام دلیری متخصص طب ایرانی
✅اکثر فلزات، طبعی سرد و خشک دارند ، و فقط تعداد کمی از آنها دارای طبع گرم هستند چون خاک ، طبیعتش سرد و خشک است .
✅ در نواحی گرم کره زمین فلزات با طبع گرمی همچون طلا و مس بیشتر یافت میشوند ، مثلا بهترین و بزرگترین معادن مس و طلا در کشور مکزیک ، پرو و کنیا وجود دارند . از همه فلزات سرد و خشک تر ، فلز سرب است و بعد از آن نقره ، آهن ، در درجات بعدی قرار دارند.
✅آلومینیوم، چدن ،سدیم جزو عناصری عناصر و آلیاژهایی هستند که طبع سرد و تر دارند. لذا این عناصر برای بیماران بلغمی و افرادی که طبع بلغمی دارند فوق العاده مضرند.
✅عناصری از قبیل : طلا ، مس ، برنج ، گوگرد ، و جیوه گرم و خشک هستند . فلذابرای افرادی که طبع گرم دارند مضرند.
✅مزاج فلزات از طریق تماس با آنها اثر گذاری قوی داشته و اگر به هر طریقی خورده شوند ، اثرات منفی جبران ناپذیری را در بدن به جا می گذارند ، لذا در انتخاب ظروف برای پخت غذا باید دقت نمود .
✅ در تعریف ظرف غذا در طب سنتی اینچنین آمده است که : بهترین ظروف بعنوان ظرف غذا آنهایی هستند که بر غذا تاثیر نگذارند و غذا هم بر ظرف تاثیر نگذارد .
✅ اخیرا عده ای مزاج نشناس ، برای رسیدن به مقاصد اقتصادی خودشان ، ظروف مسی را برای پخت و پز به مردم معرفی میکنند .و به تبلیغات استفاده از این ظروف میپردازند .
✅بارها اعلام کردم دوباره اعلام میکنم ،این ظردف بسیار خطرناک بوده و اثرات سودازایی آن در مصرف کنندگان مشهود میباشد .
✅ظروف مسی برای جوشاندن آب خوب است و همچنین آفتابه و تشت و لگن ، خوب است که از جنس مس باشند . و پختن غذا در ظروف چدن ،مس ، آلومینیوم و روی بسیار مضر میباشد.
✅ بهترین ظرف برای پخت غذا پیرکس ،سرامیک ، استیل ضد اسید ، و ظروف سفالی که با لعاب خوب پخته شده باشد وظروف سنگی به شرط پخت مداوم غذا یعنی هر روزه هم خوب است.
✅ظروف مسی در گذشته با قلع سفید میشده که آنهم بعد از مدتی سفیدیش را از دست میداده ،یعنی قلع آن خورده میشده که مضر بوده ،و امروزه که سرب هم به قلع اضافه شده خطر استفاده از ظروف مسی برای پخت غذا را دو چندان نموده است .
✅عناصری از قبیل کلسیم و پتاسیم طبعشان سرد و خشک است ،لذا برای بیمارانی که سودایی یا بلغمی مزاج هستند ، تجویز قرص کلسیم کاملا اشتباه بوده و از نظر طب ایرانی مطرود است.
✅آلومینیوم طبعش سرد و تر است و موجبات کندی حافظه و بیماری آلزایمر را فراهم میکند. استفاده از این فلز بمنظور ظرف پخت غذا و همچنین بعنوان سیخ کباب میتواند زمینه ساز بیماری آلزایمر ، پارکینسون ،سفیدی زودرس موها و تشدید کننده روماتیسم باشد .
///////////////////////////////////
💊 👈 استفاده ازفویل الومینیومی در طبخ منجر به ورود یون اکسید آلومینیوم به بدن و ابتلا به آلزایمر و کمخونی میشود.
⬅️ جایگزین : ظروف سنگی. چدن اصل .مسی ، سفالی
💢منبع:آنتی بیوتروریسم
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
♨️ظروف مناسب طبخ #غذا
زودپزهای امروزی که در آن #غذا را طبخ می کنند مضر می باشد:
🍃غذا را به مرض تبدیل میکند.
🍃جنس آن آلومینیوم بوده و ایجاد کم خونی میکند .
🍃بخار را در غذا خفه کرده و اجازه خروج سموم را نمی دهد و آنها را داخل غذا باز میگرداند.
❇️می توانیم هنگام طبخ #غذا از درب های مشبک هم استفاده تاهم سموم را دفع کند و هم جلوگیری کند از وارد شدن آلودگی به غذا . در هنگام طبخ #غذااین درب ها می تواند از جنس (نقره و طلا) باشد ،لازم است یاد آوری کنیم ظروفی که جنس طلا و نقره دارند در آن ها غذا پخته نشود تنها فقط درب ظرف می تواند از جنس طلا و نقره باشد .
📚دکتر روازاده
@soroshesalamati