❤❤❤❤❤❤❤خون و روش کاهندگی فشارخون بالا بر مبنای طب اسلامی و سنتی
کاهنده های فشار خون بالا
۱- لباس سبز
۲- سیر به اندازه دو نخود
۳- شیر محلی
۴- اب زرشک تا سه قاشق
۵- اشهای آلو و ابغوره
۶- عرق بیدمشک با گلاب
۷- دمنوش گل گاوزبان با لیمو عمانی
۸- شربت لیمو ترش با عسل
۹- روغن کنجد روی غذا
۱۰- پرهیز ازادویه جات +: استفاده از نمک زیاد، خیارشور، مواد غذایی با ترانس چربی بالا، تخم مرغ، انواع کوکوها و بالا رفتن بیش از حد از پله و نردبان باعث افزایش فشار خون میشود.
۱۱- آب انگور
۱۲- تمشک
۱۳- توت فرنگی
۱۴- دمنوش عناب
۱۵- سیرابی گوسفند
۱۶ – اب سیب طبیعی بعد غذاها
۱۷- تمرهندی بدون نمک
۱۸ پیاده روی آرام
– ۷ نوع فشار خون در افراد وجود دارد، اظهار کرد: استفاده از نمک زیاد، خیارشور، مواد غذایی با ترانس چربی بالا، تخم مرغ، انواع کوکوها و بالا رفتن بیش از حد از پله و نردبان باعث افزایش فشار خون میشود.
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی با بیان اینکه استفاده از سبزی شاهی در کاهش فشار خون مؤثر است، گفت: خوردن برگ سداب هر شب قبل از خواب باعث برطرف شدن غدد عفونی، دردهای پهلو، تقویت مویرگها، کاهش بیماریهای دردناک و فشار خون میشود.
ضیائی خوردن هر ۸ ساعت یک خوشه انگور یا یک لیوان آب انگور را توصیه کرد و افزود: این میوه علاوه بر کاهش فشار خون، در کاهش نمک سمی خون و افزایش شیر مادر مؤثر است و فعالیت کلیه را بالا میبرد.
وی با بیان اینکه خوردن میوه تمشک روزانه یک مشت، باعث قلیایی شدن خون، کاهش فشار خون و درمان عفونتها میشود، بیان کرد: توت فرنگی نیز از دیگر میوههای مناسب برای درمان فشار و قند خون است.
این مدرس طب اسلامی در حوزه علمیه، خوردن میوه ازگیل برای کودکانی که علاوه بر فشار خون و اسهال، عوره خون آنها بالا است را مناسب دانست.
ضیائی استفاده از آبلیمو ترش و لیمو شیرین را در فعالسازی کلیهها، کاهش فشار خون و بر طرف شدن دانههای چرکی پوست مفید عنوان کرد و گفت: ساقه و برگ سبزی جعفری نیز در کاهش فشار خون و تأمین آهن بدن مناسب است.
این کارشناس طب اسلامی استفاده از جوشانده عناب به همراه عسل را در کاهش فشار خون مفید دانست و ابراز کرد: مخلوط کردن این جوشانده با عسل از ضررهایی که عناب برای کبد دارد، جلوگیری میکند.
وی در ادامه اظهار کرد: خانمهای بارداری که علاوه بر فشار خون، ویار بالایی دارند از سیرابی گوسفند با ماست شیرین کمچرب استفاده کنند.
وی در ادامه سخنان خود در این زمینه افزود: مالیدن آلوورا به همراه سرکه طبیعی به کف پا، برای افرادی که حساسیت پوستی ندارند، فشار خون را تنظیم میکند.
ضیائی تصریح کرد: استفاده از یک عدد سیب یا انار شیرین بعد از هر وعده غذایی به هضم غذا کمک میکند و باعث کاهش فشار خون و تصفیه خون میشود.
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی خوردن ترشک، زغال اخته، تمر هندی بدون نمک، قرهقروت، میوه گوجه سبز، آلوچه و دم کره چای قرمز را از دیگر مواد خوراکی مؤثر در کاهش فشار خون ذکر کرد و گفت: آب آشامیدنی ۲۳ فایده دارد و باعث کاهش فشار خون و رسوبگیری رگها و اندامها میشود.
وی اظهار کرد: ورزش کردن نقش بسزایی در کاهش فشار خون دارد و روزانه ۲۰ دقیقه پیادهروی، شنای آرام و دوچرخهسواری از جمله ورزشهای مناسب برای کاهش این بیماری است.
این کارشناس طب اسلامی به خاصیت عسلدرمانی اشاره کرد و افزود: عسل طبیعی باعث تنظیم فشار خون، تقویت قلب و جریان خون در بدن میشود و از سکتههای قلبی در انسان جلوگیری میکند.
وی عسل آویشن، عسل زعفران، عسل عناب و عسل رزماری را به ترتیب برای تقویب اعصاب، درمان افسردگی، تصفیه خون و کاهش فشار خون مفید عنوان کرد.
ضیائی به کسانی که ضعف عضلانی دارند خوردن عسل بلوط را توصیه و اظهار کرد: این عسل برای کاهش فشار خون، واریس پشت پا و کمخونی نیز مفید است.
وی ابراز کرد: استفاده ازعسل گندم سیاه در زمان بارداری میزان شیردهی را بالا میبرد و در درمان بیماری قلبی و عروقی و جبران مواد معدنی بدن مؤثر است.
این مدرس طب اسلامی در حوزه علمیه گفت: استفاده از عسل گون برای ترمیم پوست بدن، تنظیم فشار خون، ورم پوروستات، درمان روماتیسم، التهاب مثانه و سنگهای ادراری مفید است.
ضیائی درباره خواص عسل مریمگلی برای خانمها اظهار کرد: این عسل برای تخمدان و رحم زن مفید است و درمان کمکی برای سرطان رحم و تنظیم عادت ماهیانه است.
وی استفاده از عسل مرکبات را برای درمان بیخوابی، تپش قلب، میگرن، کمکاری کلیه و تنظیم فشار خون مناسب دانست و اضافه کرد: پودر میوه بالنگ به همراه عسل طبیعی قلب را تقویت میکند.