آخرین مطلب

گندم و باقلا و کنجد و عدس و نخود و جو خاصیتهای آنها بر مبنای طب سنتی

🔅 در بیان دانه ها

گندم، در درجه اول گرم و تر.

جو، در درجه اول سرد . و غذائتیش کمتر از گندم است.

کاورس، (۱) سرد و خشک،

نخود، گرم وتر در درجه اول.

عدس ، در درجه اول سرد و در درجه دوم خشک است.

🌾 باقلا، در درجه اول سرد وخشک. تخم شنبلیله، در درجه اول خشک و درجه دوم گرم است. ماش، در درجه اول سر دو تر. لوبیا، گرم و تر. و برنج ، در درجه اول گرم و قابض است.

🌾 کنجد، در درجه نخست گرم ملایم.

خشخاش، در درجه اول سرد و در درجه دوم خشک است

بذرکتان، گرم ملایم.

و شاهدانه ، در درجه دوم گرم و خشک میباشد

✍ پینوشت (۱): کاورس دانه ءیست که قمری از آن تغذیه مینماید. در شیراز بآن دژگان گویند

📙 منبع: قانونچه در طب ص۱۵۴ – تالیف محمودبن محمدبن عمر چغمینی.

🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com

✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh

✴️ eitaa.com/ravazadeh

➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw🌾