❓آیا میدانستید:
جوشانده دانه های جو مدر بسیار خوبی است و از آن می توان در موارد سنگریزه های مثانه(ادراری) استفاده نمود.
////////////////////////////////////
#آش_جو_مخلوط
🔸✅ خواص:
طبیعت این غذا گرم و معتدل بوده برای وعده های شب و در فصل زمستان و پاییز بسیار مناسب است در فصل تابستان با لیمو ترش میل شود.
دستور پخت:
برای پخت آش جو مخلوط بلغورها را خیس کرده و با نمک و زردچوبه ۴۵دقیقه میپزیم. لوبیاها را خیس کرده و یک و نیم ساعت میپزیم عدس و ماش را افزوده و با ادویهجات به مدت یک ساعت بپزید.
پیاز را خرد و بانمک و ادویه تفت داده و گردوهای کوبیده شده را اضافه و تفت میدهیم و با سبزیجات به کل موادمان اضافه میکنیم. اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.
زمان سرو غذا از روغن زیتون استفاده گردد.
🌿 @TebbolAeme 🌿