💊#سفره_ایرانی
#فالوده_هندوانه_سکنجبین
🍉 مواد لازم: (برای ۳ نفر)
۱. هندوانه: ۳ کاسه، هستهگرفته
۲. سکنجبین: به میزان لازم
🍧 دستور تهیه:
#هندوانه هستهگرفته خنک را با رنده ریز یا درشت، بنا به تمایلتان، رنده کنید یا در دستگاه مخلوطکن، بزنید.
سپس به ازای هر کاسه، ۲-۳ قاشق غذاخوری شربت #سکنجبین بیفزایید و نوشجان بفرمایید.
👨🍳 پیمانه سکنجبین به میزان شیرینی هندوانه و ذائقه شما بستگی دارد.
👩🍳 هرچه از هندوانه خنکتری استفادهکنید، فالوده شما، گواراتر و دلچسبتر خواهدبود.
👨🍳 به کمک این دستور مفید و خوشمزه، میتوانید هندوانههای کمشیرین را به یک فالوده دلچسب تبدیلکنید.
✍️ نگارش: بانو زینب عباسی
🍉 هندوانه دارای طبیعت سردوتر، و مولد خون رقیق و صافی است؛ بنابراین برای کسانی که خون غلیظ دارند، مناسب است.
🍉 هندوانه را باید بین دو وعده غذایی خورد که معده نهچندان پر باشد و نه خیلی خالی.
🍉 زیادهروی در خوردن هندوانه، سبب ازدیاد سردی در بدن یا معده، ضعف گوارش، ضعف نیروی جنسی، درد مفاصل و… میشود.
🍉 مصلح هندوانه در سردمزاجان، #گلقند و #عسل، و در گرممزاجان سکنجبین است.
🍉 فالوده هندوانه- سکنجبین دافع صفرای زیادی، رافع تشنگی، و مقوی کبد گرم است و به دفع سنگهای کلیوی کمکمیکند.
#دکتر_ناصر_رضایی_پور
متخصص طب ایرانی
آشنایی با خواص میوهها و خوراکیها، در شبکه پیام تندرستی 👈
@tandorostan