💊💊💊🔴 کاهو سکنجبین درایام نوروز و بهار برای چه بخوریم
♻️ از قدیم الایام رسم است در روز طبیعت به عنوان عصرانه کاهو با سکنجبین میخورند، اما دلیل خوردن کاهو سکنجبین چیست و چه مزیتی دارد؟
کاهو سکنجبین یکی از خوردنیها با طبع معتدل است و برای آنهایی که در ایام عید به وفور تنقلات و شیرینی با طبع گرم خوردهاند بسیار لازم و تعدیلکنندهی مزاج و #رطوبت_بخش پرفایدهای است.
👈 البته بیشتر برای افراد گرممزاج مصرف شود
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
راهکاردیگر از معارفی🔻
۱- کاهو همان برگ اولیه سبزرنگش مصرف شود
۲- درچندروز اخیر که مردم درخانه بوده و گوشت زیاد ( که بدون سماق خورده و اسیداوریک آنها بالارفته) و تنقلات و پرخوری و خواب زیادداشته اند توصیه میشه فوری ( کم خوری + کاهش خواب درروز+ خواب به موقع + اب رقیق پودر سماق + شربت خاکشیر با مخلوط تخم سبزی خرفه با شکر سرخ + کاهش تخم مرغ خوری ) اجرا کنید
////////////////////////////////////////
✨کاهو سکنجبین یکی ازبهترین راههای چیرگی برروزهای گرم🥬🍹
🔸کاهو دارای مزاج و طبع سرد و تر است.
کاهو صاف کنندهی خون است و خون خوب و رقیق تولید میکند که بهتر از خون تولید شده از سبزیجات دیگر است. 🩸
🔸رطوبت بسیار خوبی دارد و رطوبت طبیعی بدن را تقویت و تأمین میکند. 💦
🔸کاهو ملین طبع است و از یبوست مزاج جلوگیری میکند.
♻️مصلح کاهو چیست؟
👈توصیه میشود افراد سرد مزاج از مصرف کاهو پرهیز کرده یا آن را در مقادیر کم، همراه با پودر زیره، نعناع، کرفس، کمی عسل، شیره انگور یا سکنجبین شیرین مصرف کنند تا از ضررهای کاهو کاسته شده و بر خواص و مزاج آن افزوده گردد.
از همین رو برای رفع تشنگی بسیار عالیست 👌