آخرین مطلب

دوغ و خاصیتهای آن

💊💊💊🔰چند نکته درباره دوغ🌟

۱️⃣ دوغ اگر ترش نباشد کیفیت‌های سردی و تری را در بدن افزایش می‌دهد، ولی دوغ ترش، سردی‌زا و خشکی‌آور است.

۲️⃣ دوغ رقیق بیشتر رطوبت‌بخش است و دوغ غلیظ بیشتر سردی‌آور است.‌

۳️⃣ برای اصلاح سردی دوغ ،
افزودن کاکوتی و نعناع و آویشن سودمند است ، ولی کسانی که سوءمزاج‌های سرد و تر معدی دارند بهرحال باید دوغ را تا هنگام بهبود ترک کنند.‌
دو علامت مهم این سوءمزاج‌ها #نفخ و #آبریزش دهان است.

۴️⃣ نوشیدن دوغ معتدل در قوام و مزه (نه بسیار رقیق یا غلیظ، و نه بسیار ترش یا شور) برای کاهش خشکی پوست، بی‌قراری، کم‌خوابی، و عطش سودمند است.

🖊 دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

www.itma.ir

👉 @persianmedicine 👈

🆔 @drmmohebbi