“باز کردن عروق قلب با عصاره سیر و لیمو بدون جراحی”
توصیه ابوعلی سینا به تازگی در دانشگاه پزشکی آرلانگن آلمان نیز تحقیق اثبات شده است. و مصرف آن را توصیه نموده است.
طرز تهیه:
سی حبه سیر را پوست بگیرید و هفت عدد لیمو شیرازی (لیمو ترش کوچک) تازه را که تخم آن را گرفته آید. ولی پوست آن را نکنید و با پوست به همراه سی حبه سیر باهم در مخلوط کن میکس کرده و به مرور یک لیتر اب (۴ لیوان بزرگ) به ان در میکسر اضافه کنید تا کاملا در آب مخلوط و مایع شوند. سپس مخلوط را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم تا ۴۸درجه برسانید. تا به جوش بیاید، به محض اولین جوش زدن دیگر کافیست و شعله را خاموش نمایید.
سپس اجازه دهید محلول سرد شود، و پس از آن نیم کیلو آب جعفری به آن اضافه کرده و آنرا از توری یا صافی رد نمایید و آب محلول به دست آمده را که شبیه آبلیمو شده را در ظرف شیشه ای ریخته و ان را در یخچال نگهداری کنید.
هر روز قبل یا بعد از غذای اصلی یک استکان به مدت بیست روز میل نمایید.
بعد از بیست روز یک هفته وقفه بیندازید و بعد از آن بیست روز دیگر مصرف را مانند قبل تکرار کنید.
تمام رگ های گرفته سراسر بدن بخصوص قلب باز میشود و چربی درون رگ ها هم میسوزد.
این درمان برای تمام افراد حتی کسانی که مشکل حادی ندارند و برای شادابی بدن نیز توصیه میشود.
کسانی که طبق تشخیص پزشک به عمل جراحی نیاز دارند
بهتر است قبل از اقدام به عمل یک بار این شیوه را عملی کنند,
شاید پس از آن نیازی به عمل نداشته باشند.
نکته: برای سهولت در پوست کندن سیرها قبل از آن حدود بیست دقیقه در کاسه آب غوطه ور سازید.
نگران بوی بد سیر نباشید چون بعد از مصرف محلول بوی زیادی احساس نمی گردد، برای زدودن طعم مصرف محلول در دهان ، می توانید پس از آن یک لیوان آب بنوشید.
اگر خواستید این درمان را دوباره انجام بدهید باید پس از گذشت یک سال اقدام نمایید