آخرین مطلب

ظروف سنگی برای طبخ تغذیه بر مبنای طب اسلامی

 – بهترین ظرف برای پخت و پز دیگ ها و ظروف سنگی است.

?– روایت:در عیون اخبارالرضا علیه السلام وارد شده است که: امام رضا علیه السلام از مدینه خارج شدند و به سمت مأمون در خراسان آمدند. پس زمانیکه از نیشابور خارج شدند نزدیک ده سرخ شدند. زمانیکه وارد سناباد شدند (منطقه ای در مشهد) بر کوهی که از آن دیگ درست می شد تکیه کردند. دعا کردند خدایا بوسیله این کوه به مردم نفع بده. و با دیگ هایی که از سنگ این کوه درست می شود. و در غذاهایی که در آن قرار می دهند برکت بده. و به دیگ هایی که با سنگ آن کوه درست می شود برکت بده. پس امام دستور دادند دیگ هایی از همان کوه برای ایشان درست کردند. سپس فرمودند: غذایی جز در این دیگ های سنگی برای من نپزید. امام کم غذا می خوردند و برکت دعای امام رضا بر این کوه بر همه ظاهر شد.

گفته میشود سنگ آن کوه سخت بوده است و با مکافات از آن قابلمه درست می کردند. ولی از زمانی که امام دعا کردند تراشیدنش آسان شده بود. علاوه بر آن پختن غذا در آن دیگ ها طعم و مزه دیگری درست کرده بود.

طبق سفارش امام کسی که از دیگ سنگی آن کوه غذا می خورد برای او برکت است.

?نکته: چون امام گفتند در هیچ ظرف دیگری (چه مسی و …) غذا درست نکنند معلوم می شود که بهترین و سالم ترین ظرف سنگی است.

– در نتیجه بقیه ظرف ها خالی از اشکال نیستند و ضررهایی به همراه دارند.

عضویت:https://telegram.me/joinchat/BReSSTwJztIOUOdB5lBzyA

سایت: eslamteb.com

//////////////////////////////////////

🌐#اهمیت_ظروف

🥘 #ظروف_سنگی:

💥امام رضا (ع) برای برکت ظرف سنگی دعامی‌کند.

✅از بهترین ظروف است،باغذا تبادل دارد‌.🍵

✅در ظروف سنگی فقط غذای آبکی باید پخت برنج نباید پخت .

✅ظروف سنگی باید قبل از استفاده آبندی شود داخل و بیرون ظرف با دنبه یا روغن دنبه چرب شود ۳روز جلوی آفتاب بماند سیاه می شود بعد داخل آن آب جوش ریخته روی شعله ملایم ۳_۴ ساعت قل بخورد .

✅اگرظرف سنگی ترک برداشت به قسمت ترک از بیرون ظرف ساروج می‌زنیم .

✅ #ساروج :آهک + سفیده تخم مرغ

🥘 #ظروف_شیشه‌ای:
✅بعدازسنگی بهترین ظرف است ولی باغذاتبادلی ندارد.

🥘 #ظروف_برنجی: ترکیبی از روی+مس+ قلع

🥘 #ظروف_چدن: نباید آهن خالص باشد.

🥘 #ظروف_روی:
بسیارمفیداست برای رشدبچه ها ودفع فلزات سمی ولی این ظروف پیدانمی شود.

🥘 #ظروف_سفالی_چینی_سرامیکی:
ظروف بدی نیست ولی تبادلی با غذا ندارد.🍾🍲

🥘 #ظروف_مسی:
بعداز همه این ظرف هاکه گفته شددرردیف آخراست وبایدحتماقلع اندودبشود.

❌در برخی موارد ظروف مسی را با سرب سفید می‌کنند که برای اعصاب مضر است .

❌ظروف مسی فقط ظرف پخت و پز است وظرف نگهداری غذا نیست .

❌مواد ترش وخیلی چرب هم نباید داخل آن پخته شود( بدن ما زیاد به مس احتیاج ندارد)🥃

❌❌ظروف بد ونامناسب :

🍳 #ظروف_آلومینیوم:
ظرف هایی که به اسم چدن وروی فروخته می شوندجنسشان آلومینیوم است این ظروف سودا زا،باعث یبوست،کم خونی،زخم‌معده وکولیت روده می شود.

🍳 #ظروف_استیل:
ترکیبی ازسرب+آهن+کروم+نیکل+تیتانیوم است.
استیل نه به عنوان ظرف ونه به عنوان زینت استفاده نشود.(جذب اجنه)

🍳 #ظروف_لعابی:
برخی ازفلزات سنگین مثل سرب وآرسنیک رادارد .

🍳 #ظروف_تفلون:
ازهمه بدتراست سرطان زا است،مشکلات گوارشی ،یبوست حتی ساکنان اطراف کارخانه های این ظروف دچار بیماری می‌شوند.🏭

🍳 #ظروف_پلاستیکی:
غذا را سودا زا می کند عامل سرطان،مشکلات گوارشی واعصاب، حتی نان و آب را هم در ظروف پلاستیکی قرار ندهیم.🍼🍶

🍳 #ظروف_ملامین: مضر است.

https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
برای دوستانتون ارسال نمایید.

//////////////////////////////////////////////////////

💠 مزیت ظروف #سنگی 👇

🔸#سلامتی_بدن: 👇
☺️دیگ های سنگی #سالم_ترین_ظروف هستند.

😳اما زودپزها و نیز ظروف #تفلون_سرطان آور است همچنین ظروف #آلومینیومی

🔹#صرفه_جویی_درسوخت: 👇

😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود

🔸 #گوارابودن_غذا : 👇

😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و #خوش_طعم است😋👌

#سرعت_پخت : 👇

😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️

#نسوختن_غذا : 👇
😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود

#صرفه_جویی_درموادشوینده:👇

😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند😳
@soroshesalamati