آخرین مطلب

سکنجبین داروی هزار ساله طب سنتی با ۳۰۰ نوع روش تهیه در کتاب مخزن الادویه

هیچ چیزی به اندازه یک شربت سکنجبین عطش رو در روزهای گرم سال 🏜 آروم نمیکنه!

دستور دو سکنجبین طبی پایه:

🍯 سکنجبین عسلی (ویژه افراد با معده سردتر)

عسل(۲ واحد) همراه با آب (۴واحد) را روی حرارت بسیار ملایم قراردهید و کف آن را بگیرید. بعد سرکه انگور (۱ واحد) افزوده شود تا به حجم یک چهارم برسد.

🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸

🍚 سکنجبین شکری:

شکر را در قابلمه ای بریزید و روی آن را یک دست و صاف کنید بر روی آن سرکه انگور بریزید تا حدی که سرکه کمی پایین تر از شکر قرار بگیرد و سپس روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شود بعد از اینکه شکر آب شد کف آن را بگیرید و بعد از اینکه دیگر کفی نداشت آب به آن اضافه کرده تا رقیق شود و بجوشانید و به قوام آورید.

سکنجبین_طبی

🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official

در سایت خودم تجارب طب سنتی خاصیتهای متنوع سکنجبین ها و یا سکنگبین ها و یا روشهای دیگر تهیه

http://tajarobteb.ir/?s=%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%86

////////////////////////////////////////////////

🔖فواید سکنجبین و ماءالشعیر طبی در حفظ سلامتی بدن

🍹سکنجبین مواد غلیظ و چسبیده در مجاری مختلف بدن را جدا می‌سازد و آنها را آماده دفع می‌کند و ماءالشعیر هم مواد مانده در مجاری از جمله موادی که توسط سکنجبین آماده دفع شده‌اند از مجاری به‌سمت منافذ خروجی حرکت می‌دهد.

🍹برای استفاده مناسب از این دو نوشیدنی مکمل ۳‌ ــ‌ ۲ قاشق سکنجبین غلیظ را در یک لیوان آب گرم بریزید و ناشتا بنوشید و بعد از دو ساعت یک لیوان ماءالشعیر مصرف شود و در این فاصله چیزی خورده نشود و بعد از نوشیدن ماءالشعیر نیز تا دو ساعت چیزی مصرف نشود البته به‌جای سکنجبین می‌توان از شربت آ‌بلیمو نیز استفاده شود

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
////////////////////////////////////////////////////////////////////

🥤سکنجبین

🌹سکنجبین ظاهرا سک انگبین و یا سرکه انگبین بوده است. سِک در فارسی به معنای سرکه بوده، چنانکه به آش سرکه در ادبیات فارسی سِکبا گفته می‌شود و انگبین نیز به عسل اطلاق می‌شده؛ زیرا سابقا و قبل از کشف شکر از گیاهان، سکنجبین که معرب سرکنگبین است با عسل درست می‌شده است.

🌹سکنجبین بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف می‌شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار می‌رود، ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، آب اترج، لیموترش، سیب ترش، گلابی ترش و یا به ترش تهیه شود و از نظر شیرینی ممکن است با عسل، دوشاب انگور و شیره خرما و غیره شیرین گردد و در هر یک از موارد و ترکیب‌های فوق با نسبت‌های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می‌شود.

👈🏻نکته‌ی حائز اهمیت این است که در ساخت سکنجبین حتما از سرکه‌های طبیعی استفاده شود.

📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی

@mahdyarteb

///////////////////////////////////////////

🔴سکنجبین بزوری

🌹مواد لازم:
تخم کرفس ۲۵ گرم، تخم رازیانه ۲۵ گرم، تخم انیسون ۲۵ گرم، ریشه کرفس ۳۵ گرم، ریشه رازیانه ۳۵ گرم، ریشه کبر ۳۵ گرم، تخم کاسنی ۲۵ گرم، عصاره گیاه غافث ۱۵ گرم، ریوند چینی ۱۵ گرم.

🌹طرز تهیه:
مواد را نیم‌کوب کرده و ۲۴ ساعت در مخلوط ۵۰۰ گرم سرکه انگوری کهنه و ۱.۵ کیلوگرم آب بخیسانید. سپس مخلوط را در ظرفی با آتش ملایم آنقدر بجوشانید تا یک چهارم آن بخار شود و سه چهارم بماند. سپس از آتش گرفته و سرد نمایید و خوب آن را مالش دهید و با فشار صاف کنید و عسل را به آن اضافه کرده، با آتش ملایم بجوشانید و مرتبا کف آن را بگیرید تا قوام آید. هر بار ۳۵ گرم از آن را مصرف کنید.

✅سکنجبین بزوری برای رفع انسداد عروق کبد، معده و طحال و تب‌های سرد و تسکین عطش کاذب مفید بوده و مدر نیز می‌باشد.

📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی

@mahdyarteb