آموزش پخت #خورش_فسنجان
❇️مواد لازم:
۱️⃣ گوشت گوسفندی: چرخکرده به میزان لازم
⚡️گوشت خروس یا اردک هم می توانید استفاده کنید🦆
۲️⃣ مغز گردو پودر شده: ۲۵۰گرم
۳⃣رب انار: بسته به ترشی و غلظت رب
۴⃣ پیاز: ۲عدد متوسط🧅
۵⃣ روغن حیوانی: ۳-۴ قاشقغذاخوری
۶⃣ نمک طبیعی، زردچوبه، فلفل سیاه: به میزان لازم🧂
👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳🧑🍳🧑🍳🧑🍳🧑🍳🧑🍳
📚 دستور پخت #خورش_فسنجان:
۱️⃣ ابتدا گوشت گوسفندی چرخکرده را باادویه ها و پیاز مخلوط کرده و کوفته ریزه میکنیم🌱
۲️⃣ کوفته ریزه ها رو با روغن سرخ میکنیم🌻
۳️⃣ دومین پیاز را رنده کرده با گردو ۵-۶ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.🌱
۴⃣ آب میریزیم و میگذاریم خورش ۴_۵ ساعت بپزد تا گردو، روغن خود را بهخوبی پسبدهد. سپس گوشت قلقلی و رب انار را بیفزایید و اجازه بدید یک ساعت دیگر بپزد. در پایان نمک غذا را بسته به ذائقهتان اندازهکنید و بگذارید خورش ۱۰_۱۵دقیقه دیگر بجوشد.🌻
🥗🥣🥗🥣🥗🥣🥗🥣🥗🥣
❇️ خواص خورش فسنجان:
۱️⃣ پیشگیری از ریزش مو
۲️⃣ یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد و سودا زدگی
۳⃣ با توجه به مواد مغذی موجود جهت رشد کودکان عالیست
۴️⃣ فسنجان بادام برای درمان بیش فعالی و آرامش کودکان مفید است
۵️⃣ برای بیماریهایی مثل آسم و تنگی نفس.
⚡️#فسنجان_بادام نیز در گذشته بسیار معمول بودهاست. میتوانید با همین دستور، فسنجان بادام درستکنید و تنها به جای مغز گردو، از بادام پوستگرفته و چرخکرده بهره بگیرید یا ترکیبی درست کنید.
🌱 Https://eitaa.com/joinchat/3593142274Cc081ae44c5 🌾