📚📚📚بسم الله الرحمن الرحیم
نقرس :
علت : مصرف بیش از حد مواد غذایی از منابع حیوانی ( به خصوص مصرف لبنیات چرب ، سرشیر ، خامه ، کره ، … ، روغن های حیوانی ، گوشت قرمز و … ) ، غذاهای چرب و سرخ کرده و تمام مواد غذایی اسیدی کننده خون
درمان : پودر جوانه ارزن ، پودر جوانه ماش ، پودر سبوس جوانه جو ، پودر سبوس برنج ارگانیک ، پودر سبوس گندم ارگانیک ، تخم کتان قهوه ای ، آبغوره طبیعی بی نمک ، سیب درختی ، زرشک کوهی ، میوه های قرمز رنگ ( آلبالو ، شاتوت و…) ، گیلاس ، آلو ، خیار ، سبزی های برگ سبز تیره ( کرفس ، گشنیز ، جعفری ، ریحان و…کاهو ) و تمام مواد غذایی قلیایی کننده خون
برنامه غذایی:
صبحانه:
سیب درختی بخارپز شده ( با پوست )
فرنی با جوانه و سبوس ارگانیک طبق فرمول بالا و انواع میوه ها مثل عناب ، سیب درختی ، به ، موز و… به عنوان شیرین کننده فرنی
سالاد میوه : سیب درختی با پوست ، خیار با پوست ، میوه های قرمز رنگ ، گیلاس ، آلو ، تخم کتان و سبوس و جوانه طبق فرمول بالا
ناهار:
سوپ : گشنیز ، کرفس ، روغن زیتون فرابکر ، آبغوره طبیعی بی نمک ، جوانه و سبوس طبق فرمول بالا
سالاد : کاهو ، خیار با پوست و انواع سبزیجات برگ سبز تیره ، روغن زیتون فرابکر و آبغوره طبیعی بی نمک با پودر جوانه و سبوس ارگانیک طبق فرمول بالا
شام : خوراک سبزیجات بخارپز شده مثل کدو سبز ، سیب زمینی ، کرفس با روغن زیتون فرابکر ، آبغوره طبیعی بی نمک و پودر جوانه و سبوس ارگانیک طبق فرمول بالا
با پودر جوانه و سبوس ارگانیک طبق فرمول بالا و تخم کتان می توان نان تهیه کرد .
در میان وعده ها بیشتر سیب درختی مصرف شود .
روزی ۳ استکان کوچک آبغوره بی نمک
استادپزشک خانم کیوانی
https://t.me/mahsolatekosar
الحمدلله علی ما هدانا