آخرین مطلب

شلتوک برنج و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

بسم الله الرحمن الرحیم

شلتوک برنج :
پوسته اولیه برنج شلتوک برنج نام دارد .
اگر در طی رشد برنج از سموم و کود استفاده شده باشد شلتوک برنج بیشترین تاثیر را می پذیرد.
شلتوک برنج خوراکی نیست و بهتر است برای استعمال خارجی استفاده شود .
سبوس برنج :
سبوس برنج پوسته دوم برنج است . پس از جدا شدن شلتوک از روی برنج ، برنج قهوه ای تولید می شود برنج قهوه پس از تراش در کارخانه تبدیل به برنج سفید می شود‌ .
آنچه از تراش برنج قهوه ای حاصل می شود سبوس برنج است .
سبوس برنج کمتر تحت تاثیر سموم و کود و مواد شیمیایی قرار می گیرد .
خواصی که مورد بحث قرار می گیرد برای محصولی است که آثار سموم شیمیایی در سبوس آن دیده نشود.
ادامه دارد….

استاد خانم کیوانی

الحمدلله علی ما هدانا