💊🔰 زمانهایی که نباید «چای» نوشید.
🔸چای سبز از اثرات آنتیاکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است اما طبق دستور طب ایرانی این نوشیدنی سودازا بوده و مصرف زیاد و طولانیمدت آن توصیه نمیشود.
🔹چای سیاه نیز نوشیدنی مفیدی است اما باید توجه کنید که در آن از رنگ مصنوعی و طعمدهندههای مصنوعی استفاده نشده باشد.
🔸هنگام مصرف چای سیاه باید چای به صورت کمرنگ میل شود، همچنین بهتر است از یک ساعت قبل از غذا و تا یک ساعت پس از صرف غذا از مصرف چای پرهیز کنیم.
🔹صرف چای کمرنگ مفید بوده اما به دلیل اینکه مزاج آن گرم و خشک است، مصرف زیاد آن باعث سودازایی بدن خواهد شد.
🔸به طور مثال فردی که به بیماری MS مبتلا است از لحاظ طب سنتی بدن وی مزاج سرد و مرطوب دارد که برخی از افراد برای گرم کردن بدن وی داروهای گرم و خشک درجه سه و چهار تجویز میکنند که این داروها شاید در طی روزهای اول تأثیر خوبی داشته باشند اما با گذشت زمان بیماری فرد تشدید خواهد شد.
🔹همچنین توجه داشتید باشید که برخی با تبلیغ چایهای لاغری به دنبال گمراه کردن افراد هستند که در این زمینه نیز اگر از داروهای گیاهی درجه سه و چهار در اینگونه چایها استفاده شده باشد بهتر است قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت کنید.
✍️دکتر علیرضا یارقلی (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
توصیه میشه همراه با دمنوش چای حتما از چاشنی هل و دارچین و زنجبیل استفاده شود
/////////////////
طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی #چای کهنه دم ترشح اسید #معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز #زخم_معده نقش دارد.
و اما از مضرات چای کیسهای کهنه دم #ریفلاکس معده و مشکلات #گوارشی مهمترین آنهاست.
🌿 @TebbolAeme 🌿