#گوشت_مرغ
🐔گوشت مرغ و پرندگان نسبت به #گوشت_چرندگان مثل گاو و گوسفند لطیفتر است؛ یعنی #هضم راحتتری دارد و مواد زاید کمتری تولید می کند.
🐔هرچه پرنده جوانتر یا اصطلاحا جوجه باشد لطافت بیشتری دارد. بنابراین برای مردم عصر امروز که فعالیت بدنی نسبتا کمی دارند، مصرف گوشت پرندگان بیشتر از چرندگان توصیه می شود و به #اعتدال نزدیکتر است.
🐔گوشت مرغ خانگی گوشت معتدل و متوسطی است که رنگ پوست را نیکو گردانیده حجم #مایع_جنسی را زیاد می کند.
🐔بهترین نوع مرغ، مرغی است که در حال چرا و تحرک داشته باشد نه اینکه در جایی مثل مرغداری نگهداری شده و با تغذیه مصنوعی رشد کند.
🐔ولی در محل هایی که به صورت مصنوعی مرغ را نگهداری می کنند چون هم غذای طبیعی استفاده نمی شود و هم فعالیت بدنی در حد کافی نیست #مواد_زاید در بدن مرغ جمع می شود و بنابراین مصرف بیش از حد آن ضررهایی به همراه خواهد داشت.
🐔هرچه مرغ #چاق تر باشد، #رطوبت بیشتری در بدن تولید کرده و بنابراین مزاج های مرطوب باید از آن پرهیز کنند.
🐔 میزان حرارت گوشت مرغ نسبت به حرارت گوشت های قرمز و گوشت گوسفند کمتر است و اینکه اصطلاحا گفته می شود سرد است به این معنی است نه اینکه طبع آن سرد باشد.
🐔افراد با مزاج سرد بهتر است از گوشت های قرمز استفاده کنند و یا درصورت مصرف گوشت مرغ، نباید آن را همراه با سردیجات دیگر مثل #ماست و #دوغ و یا چیزهای ترش مثل #غوره بخورند؛ چون ممکن است سردی در بدن آنها افزایش یافته و دچار #قولنج، #درد_شکم و #گرفتگی_عضلات شوند.
🐔بال و گردن و مخصوصا دل مرغ نسبت به گوشت قسمت های دیگر بدن مرغ گرم تر هستند.
🐔بهترین #زمان_ذبح و مصرف مرغ، قبل از شروع دوران تخمگذاری و درمورد #خروس، اوایل شروع به خواندن است.
🐔گوشت جوجه گرمی و خشکی بیشتری دارد. بنابراین به اعتدال نزدیکتر است و سریعتر هم از بدن دفع می شود، لذا گرم مزاج ها نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.
🐔گوشت جوجه برای دردهای ناحیه پشت و #کلیه و همچنین برای #تقویت_قوای_جنسی مفید است. بهتر است همراه آن از خوردنی ها و یا مصلح هایی مثل #گشنیز استفاده کرد که مانع از صعود گازها از #معده به #مغز می شوند.
🐔بخش هایی از بدن پرنده مانند #بال، #سینه و #گردن به دلیل فعالیت و تحرک بیشتر، گوشت لطیفتر و #هضم راحتتری دارند. به همین دلیل برای افرادی که تازه از بستر بیماری برخواستهاند یا در دوره #نقاهت به سر می برند توصیه می شود که سوپی از بال و گردن و یا سینه مرغ میل کنند، چون هضم راحتتر و مواد زاید کمتری دارند.
🐔یکی از غذاهای بسیار مفید و با #هضم نسبتا راحت و مولد انرژی نسبتا زیاد، #دل_مرغ به صورت کباب شده است.
👆مخصوصا برای افرادی که دچار #ضعف_بدن بوده، هضم ضعیفی دارند و یا افرادی که تازه از بیماری بهبود یافته اند و یا افراد مسن، اینگونه افراد می توانند چهار، پنج روز تا حداکثر یک هفته پشت سرهم روزی پنج تا ده عدد دل مرغ به صورت کباب شده استفاده نمایند.
🐔استفاده از مغز مرغ هم برای تقویت مغز و کسانی که اختلالاتی در قوای مغزی و عقلی دارند مورد توصیه طب سنتی است.
دکتر سید مهدی میر غضنفری متخصص فیزیولوژی و پژوهشگر طب سنتی
Join @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
#سنگدان_مرغ
متاسفانه به سبب انتیبیوتیک زیادی که مرغها در حین رشد چند ماههشان دریافت میکنند و نوع غذای مرغها که گاهی آلودگی با فلزات سنگین دارد سنگدان مرغ برای استفاده مکرر توصیه نمیشود.
بدن آدمی بسیاری از سموم وارد شده را مدیریت میکند ولی اگر حجم این سموم زیاد شود دردسر ساز خواهد شد.
حال در این شرایط اگر مثلا ماهی یک بار سنگدان مرغ را میل کردید احتمالا مشکلی پیش نخواهد آمد.
°Join: @Mezajshenasi12
💯خانم ها نباید از مرغ های هورمونی و قسمت بال و گردن مرغ استفاده کنند.
برای تسریع در فرایند رشد جوجه به بال و گردن آن ها استروئید تزریق می شود که موجب کیست، سرطان سینه و اختلال هورمون در زنان می شود.
خانم ها نباید از مرغ های هورمونی و قسمت بال و گردن مرغ استفاده کنند زیرا چربی مرغ های هورمونی باعث تحریک رشد کیست های سینه مى شود.
مصرف مرغ های هورمونی مخصوصا قسمت بال و گردن آن ممکن است در نازایی تاثیرگذار باشد و موجب شیوع زایمان زودرس در زنان باردار شود.
🌿 @TebbolAeme 🌿