تمبرهندی کلی خاصیت دارد که یکی از آنها مقابله با دیابت و « چاقی » است !
در واقع میوه تمبر هندی با کاهش فشار بر لوزالمعده موجب کاهش سطح گلوکز خون میشود بعلاوه به کاهش وزن کمک کرده و در کنار بهبود مقاومت انسولین در افراد مبتلا به دیابت، چربیها را کاهش میدهد 👌🏻
🌺🍃به ما بپیوندید برای زندگ
/////////////////////////////////ی سالم و بدون دیابت🌺🍃
💉 @diabet_iran💊
🔰خرمای هندی ؛ یار مهربان کبد
🔸تمر هندی ؛ هر سه تا ۱۰ عدد آن همچون دانههای باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کمکالریتر است.
🔹طبع سردی دارد و مصرف آن در این روزهای داغ به رفع تشنگی و کاهش حرارت درونی بدن کمک میکند.
🔸تمر هندی انواع ترش، ملس و شیرین دارد. غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است، اما ویتامین A و سدیم ندارد.
🔹به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم، دمای بدن را سریع پایین آورده و رفعکننده گرمازدگی، خارش، کهیر، التهابات پوستی، جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است. صفرا بر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیم کننده چربی و تا حدودی کنترلکننده کلسترول خون است.
🔸پتاسیم، بیشترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوهای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.
✔️این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل میرود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی میشود و دوست صمیمی قلب است.
❌مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه میشود. برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سرد مزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن میافزایند، موجب فشار خون می شود.
🖊 دکتر محمد احمدیان (متخصص طب سنتی ایرانی )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
تمبرهندی کلی خاصیت دارد که یکی از آنها مقابله با دیابت و « چاقی » است !
در واقع میوه تمبر هندی با کاهش فشار بر لوزالمعده موجب کاهش سطح گلوکز خون میشود بعلاوه به کاهش وزن کمک کرده و در کنار بهبود مقاومت انسولین در افراد مبتلا به دیابت، چربیها را کاهش میدهد 👌🏻
🌺🍃به ما بپیوندید برای زندگ
/////////////////////////////////ی سالم و بدون دیابت🌺🍃
💉 @diabet_iran💊
🔰خرمای هندی ؛ یار مهربان کبد
🔸تمر هندی ؛ هر سه تا ۱۰ عدد آن همچون دانههای باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کمکالریتر است.
🔹طبع سردی دارد و مصرف آن در این روزهای داغ به رفع تشنگی و کاهش حرارت درونی بدن کمک میکند.
🔸تمر هندی انواع ترش، ملس و شیرین دارد. غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است، اما ویتامین A و سدیم ندارد.
🔹به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم، دمای بدن را سریع پایین آورده و رفعکننده گرمازدگی، خارش، کهیر، التهابات پوستی، جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است. صفرا بر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیم کننده چربی و تا حدودی کنترلکننده کلسترول خون است.
🔸پتاسیم، بیشترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوهای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.
✔️این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل میرود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی میشود و دوست صمیمی قلب است.
❌مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه میشود. برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سرد مزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن میافزایند، موجب فشار خون می شود.
🖊 دکتر محمد احمدیان (متخصص طب سنتی ایرانی )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
🔷از دیدگاه طب سنتی تمر هندی خواص درمانی زیادی دارد و مصرف آن در فصول گرم سال بویژه در فاصله افطار تا سحر برای گرم مزاجان بسیار مفید و برای رفع عطش و خشکی دهان مناسب است.
🔷 طبع تمر هندی سرد و خشک است و انواع شیرین، ملس و ترش دارد؛ هرچه ترشتر باشد مزاج آن قویتر است و برای گرم مزاجان و کسانی که مشکلات ناشی از گرما و صفرا دارند بسیار مفید است.
🔷چون تمر هندی ملین و دفع کننده اخلاط زاید و مضر بدن همچون سودا و صفراست، ریشه بروز بسیاری از بیماریها و حساسیتها را از بین میبرد…
🔷 و افرادی که دچار یبوست هستند میتوانند بعد از مصرف هر وعده غذایی یک عدد میوه تمبر هندی تازه را از غلاف آن بیرون آورده و میل کنند، ضمن اینکه مصرف مقدار کمی از آن در وعده سحر برای رفع عطش و خشکی دهان مناسب است.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
////////////////////////////////
🟢تمرهندی (بخش دوم)🟢
🔅تمرهندیهای خارج شده از پوسته و فرآوری شده که دارای افزودنیهایی هستند اغلب ممکن است عوارضی همچون حساسیت و جوشهای پوستی ایجاد کنند، ضمن اینکه انواع غیربهداشتی آن میتواند موجب مسمومیت و بروز اسهالهای ساده یا خونی شود.
🔅تمرهندی نوعی چاشنی محسوب میشود و به عنوان ملس و ترش کننده غذاهای با طبع گرم استفاده میشود و میتواند جایگزین لیمو، آب لیمو، سرکه، آبغوره و… باشد.
🔅سرد مزاجان برای رفع عوارض و بهرهمندی از تمرهندی میتوانند آن را خیسانده، قدری حرارت داده، له و صاف کرده، با مقداری شکر یا نبات روی شعله قوام آورده و به عنوان مایه شربت استفاده کنند.