🔰 این قهوه ای کوچک اسرار آمیز!
🔸سنجد حاوی ویتامین سی و کا بوده، ضد اسهال نیز هستند پس اگر مبتلا به یبوست هستید بهتر است از سنجد کمتر استفاده بفرمایید.
🔹در افرادی که تعداد اجابت مزاج زیاد است و بعد هر وعده غذا رخ میدهد خوردن دو تا سه عدد سنجد به تقویت گوارش آنها کمک زیادی میکند.
🔸جالب توجه است که در اسهال بیعلت بچهها نیز جوشانده برگ یا میوه سنجد در کنترل اسهال موثر است.
🔹سنجد مقوی قلب است و در پاییز و زمستان مهمان ویژهی ظرف تنقلات شما محسوب میشود.
🔸سنجد کالری کمی دارد و همراه تقویت گوارشی آن، در رژیمهای کاهش وزن انتخاب خوبی میباشد.
🔹اگر سنجد را با کمی آب و روغن زیتون بپزید و سپس هسته و پوست آن را جدا کنید، پوره به دست آمده درمان درد مفاصل است.
🔸روش دیگر مصرف سنجد، پودر خشک شده آن است. پودر سنجد با شیر گرم و یک ق. م. شیره انگور در درمان درد و التهاب مفاصل و همچنین جلوگیری و درمان پوکی استخوان موثر است.
❌حواستان باشد زیادهروی نکنید. دورههای دو هفتهای میل کنید و ده روز استراحت کنید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈