افزایش هوشیاری و بیدارباش درعروق و سلول های ضعیف مغزی فقط برمبنای طب سنتی
۱- چون مزاج ذاتی ( جبلی) مغز سرد و تراست بایستی گام به گام انرژی صفراوی درقالب تغذیه و دمنوشهای گرم و دوری از خوابیدن بلغمی بعدطلوع افتاب و پرهیزازخوابیدن سوداوی بعدازظهرها و گرم نگه داشتن مغز سر از بادهای کولرو سرما و استشمام دودهای گیاهی مثل ( اسفندو کندرو مقل ارزق و… ) مستقیم و یا درفضای اشتغال و منزل اجراشود .
۲- ضمادروغنهای گرم گیاهی مثل سیاهدانه یا بادام شیرین و یا تلخ ( به روش پاکستانی ها) یا بابونه یا نارگیل ( به روش هندی ها) یا زیتون بکر و…هرروز برای یکساعت به پوسته سر ارام نوازش داده شود
۳- ایجادانرژی نوبه ای روزانه با تناول کردن مغزیجات خشکبارحتی روزی یک دانه مثل مغزبادام شیرین ایرانی و یا هریره بادام با شیره انگورغیرکارخانه ای و خوردن عسل و یا عسلاب ( دیابتی هابا نظر پزشک) و یا خوردن ژل رویال عسل ناشتا روزی فقط به اندازه یک الی سه نخود و یا خوردن گرده گل زنبور عسل
۴- دمنوشهای گیاهی اسطوخدوس و بادرنجبویه و بهارنارنج و اویشن و بابونه و زعفران و گلسرخ و چای کوهی و ترکیب گل گاوزبان با سنبل الطیب و پونه و خاصه سیاهدانه خوری با عسل
این گیاهان فقط بصورت نوبه ای و گام به گام مصرف شود
و چای سیاه و چای سبز منظورنیست
۵- انفیه زدن روزانه سی ثانیه برای ۷ روز درراستای خروج بادهای خفته از بینی در آناتومی مغز و یا درمعرض گاز پیاز قرارگرفتن
۶- ماساژ کف پاها و انگشتان پاها با روغن یا بدون روغن و یا سنگ پازدن و یا پیاده روی درسنگلاخ ها
۷- حدالامکان خوردن تغذیه مقوی و پرانرژی متناسب با اقتصادروزانه تان
۸- نوشیدن آب یخ کشنده سلولهای مغزی و قلب و کبدو کلیه است
۹- بلای قرن ۲۱ را برای مغزمیتوان استفاده از تلفن هنراه پیوسته و یا فست فودخوری و نوشیدن شراب و نتیجتا پرهیزبرنامه ریزی شده برای کاهش امواج مخابراتی به سلولهای مغزی بالاخص هیپوفیز
۱۰- دوری مطلق از یبوست
۱۱- گرم نگه داشتن فضای دهان با مکیدن کتدرو یا میخک فقط به اندازه یک گرم
۱۲- خواب به موقع درشب هنگام
۱۳- اذکارمعنوی و آرام بخش مثل قرائت قرآن و یا درکتب ادعیه مثل مفاتیح الجنان
۱۴- بوهای ظاهرا ادکلن و عطرهای شیمیایی در اسیب مغزبشدت موثرند
۱۵- و…..محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی
///////////////////////////////
موارد مفید و مضر برای مغز
زیادی روی کردن درغذاهای بخارزا و استفاده زیاد از سیر، پیاز، تره، شاهی و حبوبات پخته نشده به علت ایجاد گاز و نفاخ بودنشان برای مغز بد است (گاز ها سبک بوده و به سمت مغز متصاعد می شوند و اختلالاتی در ساختار و عملکرد آن ایجاد می کنند).
همچنین فکر زیاد کردن نسبت به یک موضوع به مدت طولانی نیز برای مغز خوب نیست بنابراین باید سعی شود تنوع فکری در افراد ایجاد شود و مثلا هنگام درس خواندن، موضوعات درسی را بعد از مثلا یک ساعت مطالعه عوض کنند.
بوهای نامطبوع نیز تاثیر بدی روی مغز می گذارند. در مقابل استعمال بوهای خوش برای مغز خوب است. همچنین دیدن تصاویر بد، نا به هنجار و خشن (تلویزیون، وسایل دیجیتال) نیز برای مغز به خصوص برای بچه ها اصلا خوب نیست…
اثر این تصاویر بر مغز و خاطره، ممکن است تا آخر عمر با آنها همراه باشد. یکی از تدابیر بسیار کارساز در این زمینه، رعایت پدر و مادرها در کنترل وسایل رسانه ای برای بچه ها است.
نزدیکی کردن بیش از حدبسیار برای مغز بد است چون آن را به سمت خشکی می برد.
همچنین پرخوری بسیار، مغز را ضعیف می کند.
کمتر و متناسب غذا خوردن، ذهن را آزادتر نگه می دارد. در توصیه های دینی نیز این مساله یادآور شده است.
مصرف ترشی در کل برای مغز زیاد خوب نیست که این در ضرب المثل ها و محاورات دوستانه هم نمود پیدا نموده است. خواب کافی و پرهیز از کم خوابی و بی خوابی در حفظ سلامت مغز، بسیار ضروری هستند.
رعایت اخلاق حسنه، خوش خلقی، افکار خوب، جلوگیری از غم و اندوه یا فکر و خیال زیاد و بدبینی و حسد، همگی برای مغز و حفظ اعتدال مزاج آن لازمند.
به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
@DrMirghazanfari