آخرین مطلب

روغن نباتی و روغن مایع و روغن حیوانی و گیاهی و خواص و یا مضرات آنها

⚜️روغن نباتی⚜️⠀

🍃مصرف روغن نباتی (جامد یا مایع) و کره گیاهی (مارگارین) در بدن انسان باعث رسوب کلسترول در دیواره رگ ها، تنگی عروق قلب، افزایش فشار خون، افزایش کلسترول بد، (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می شود. ⠀
🍃همچنین اسیدهای چرب ترانس موجود در روغن نباتی و کره گیاهی در ایجاد زخم های گوارشی، اختلال در سوخت و ساز گلوکز و افزایش التهاب بدن نقش اساسی دارند. ⠀
🍃توصیه می شود به جای استفاده از روغن نباتی (جامد یا مایع) و کره گیاهی (مارگارین) از روغن های حیوانی، روغن زیتون، کنجد، هسته انگور، ذرت و آفتابگردان طبیعی استفاده شود.⠀

🍃گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران🍃⠀

⠀@irihmsir