🔰غذاهای مرطوب چه غذاهایی هستند!؟
🔻آیا رطوبت آب، یا رطوبت خیار مثل رطوبت بادام و زرده تخم مرغ است!؟
✅بله جواب شما درست است اختلاف این رطوبات با هم زیاد است، رطوبتی که برخی از مواد غذایی به تن و جان آدمی میرسانند از نوعی نیکو و مطلوب است و بلد است از خشکی و شکنندگی عروق، پوست، لبها و خشکی چشم جلوگیری نماید.
🔹تخم مرغ عسلی، شوربا
🔸حریرهها، ماش روغن بادام
🔹سوپ جو کشک جو با گوشت جوجه مرغ، کاهو
🔸ماءالشعیر، خورش کدو سبز
🔹خورش بامیه، خورش به آلو، شیر بادام، آب 🔸هویج، آب سیب شیرین، فرنی رقیق، شله زرد، برگه هلو و زردآلو ….
🔻با لیست غذاهای بالا اگر در تن و جان خود آثار خشکی را میبینید، میتوانید خود را درمان کنید.
🔻اما آثار خشکی چیست؟
✅شکنندگی ناخن، خشکی پوست، مجعد بودن موها استعداد به یبوست، تاخیر اولیه در شروع خواب، خواب غیر پیوسته و پرشهای حین خواب
🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)
#خشکی #مزاج_خشک #پاییز🍂🍃
🆔 @drmmohebbi🌸