آخرین مطلب

زردآلو و خاصیت و مضراتش و مصلحاتش بر مبنای طب سنتی

طبیعت زردآلو سرد و تر است.

فواید زردآلو:

🔸ملین بوده و برای افراد گرم مزاج مفید است، البته در صورتیکه در معده فاسد نشود.
🔹آشامیدن آب جوشانده آن یا خیسانده خشک آن مسهل صفرا و لینت دهنده شکم و تسکین دهنده تشنگی است.
🔸غلیان خون و صفرا را فرو می نشاند.

مضرات زردآلو:

🔹در معده زود دچار فساد و تعفن می شود.
🔸باعث غلبه سردی بر معده و بروز آروغ ترس می شود.
🔹در افراد سرد مزاج و کسانی که نفخ میکنند و باد در بدنشان وجود دارد و آروغ ترش می زنند و کسانی که ضعف معده دارند و افراد مسن مضر است.
🔸خوردن آب بعد از زردآلو یا خوردن زردآلو بعد از غذا در حالیکه هنوز غذا در معده وجود دارد، بخصوص اگر غذای دیرهضم خورده شده باشد، بسیار مضر است و سبب فساد مواد موجود در معده و بروز سوءهاضمه می شود.

مصلح زردآلو نیز شکر، زنیان، انیسون، زیره و مصطکی است.

✳️ خشک کرده زردآلو بهتر از تازه آن است.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.

//////////////////////////////////////

🔰#زردآلو

✅شیرین و آبدار، سرد و تر، تابستانه‌ای که باید حواستان به عوارض آن باشد.

🔻با گرم شدن هوا، زردآلوهای شیرین نیز وارد بازار می‌شوند و روی پیشخوان میوه‌فروشی دلبری می کنند!
👈اما زردآلو کمی دیرهضم است، دل پیچه می‌دهد و در معده‌های ضعیف علائم گوارشی شبیه مسمومیت ایجاد می‌کند.
پس یادمان باشد دو سه تایی زردآلو به عنوان میان‌وعده انتخاب بهتری است.

✅این بافت شیرین و نرم و زرد رنگ فیبر فراوانی دارد پس ملین بوده و به سبب رنگ زردش سرشار از بتا کاروتن و لیکوپن است،
آنتی اکسیدانها را با فیبر، ویتامین آ، ویتامین سی، و ویتامینهای گروه بی و پتاسیم همراه کنید تا از زردآلو میوه‌ای بسازد موثر در جلوگیری از رخ داد یبوست، فشار خون، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای سخت علاج!

✅همیشه زردآلو را با مغز هسته آن بخورید تا به هضم آن کمک کند البته اگر این مغز تلخ باشد میل نشود.
✅این میوه زیبا، لطیف و خوشمزه اما در معده‌ های ضعیف و روده‌های حساس نفخ و دل‌پیچه ایجاد می‌کند و بهتر است یا میل نشود یا هوسانه‌ای در تعداد کم باشد،
مثل سایر میوه‌ها نباید روی غذا میل شود. و باز هم مثل سایر میوه‌ها بلافاصله بعد آن، آب ننوشید.
✅در افراد با هضم ضعیف می‌توان چند تایی زردآلوی رسیده را در کمی کره یا روغن حیوانی تفت داد و سپس میل شود.

✅مربا، مارمالاد، ملیس و … کاربردهای دیگر این میوه تابستانی هستند، زردآلو در خانه شما به چه شکل مصرف می‌شود!؟ شاید هم اصلا نمی‌خرید چون با گوارش شما دمساز نیست!

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)

🆔 @drmmohebbi🌸

🟢چاقاله و زردآلو🟢

طبع زردآلو خنک است چاقاله زردآلو هم سرد و تر است و اگر ترش باشد به سمت سردی و خشکی می رود. مصرف پودر زیره، گرمی جات، نبات و عسل، سردی آن راتعدیل می کند.