آخرین مطلب

نوشیدن شیر الزاما با عسل یا خرما یا مواد شیرینی طبیعی مصرف شود

💊💊⛔️⛔️‍ 👈دانستنی:

🔷نوشیدن شیر فقط با عسل و خرما توصیه میگردد در غیر اینصورت باعث سردی تن میشود.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////////////////

شیر؛ بخوریم یا نخوریم؟

🐄ازآنجاکه مدت بارداری گاو، ۹ماهه و نزدیک به انسان است، نوشیدن شیر گاو و پس‌از آن، شیر بز، توصیه شده‌است.

شیر کامل گاو، که اجزای سه‌گانۀ آن (بخش‌های آبی، چربی و پنیری) کم‌وزیاد نشده‌باشد، در گرمی و سردی، و تری و خشکی، معتدل است. مثلاً گرفتن چربی از شیر، موجب سردی بیشتر و جوشاندن مفرط، موجب تمایل آن به سوی خشکی می‌شود. البته متأسفانه، امروزه در کارخانه‌ها همه انواع شیر با هم مخلوط می‌شوند و همچنین ارزش افزوده قابل‌توجهی از شیر خام به‌دست‌می‌آید که موجب می‌شود شیر را ارزان‌تر از بهای خرید، به مردم بفروشند و در حقیقت، مردم امولسیونی از آب شیر را می‌خورند!

🥛 بهتر است شیر را به‌صورت «پخته» میل‌کنید. برای این کار، میزان دلخواه از شیر را با یک‌چهارم آن، آب (و درصورت تمایل قطعه‌ای زنجبیل) به‌آرامی بپزید تا دوباره آب بخار شود و به حجم اولیه برسد. در زمان مصرف هم، آن را گرم کرده، با کمی نبات یا عسل میل‌کنید. شیر، تری‌بخش است و به‌ویژه شیر گرم، به رفع یبوست‌های ناشی از خشکی مزاج عمومی یا خشکی روده کمک‌می‌کند.

🍯مخلوط‌کردن شیر با میوه‌ها (موز، توت‌فرنگی، طالبی و…) کار درستی نیست. توصیه‌می‌کنم همراه شیر از عسل یا خرما بهره‌بگیرید یا آن را به‌صورت شیربادام و شیربرنج و شبیه آنها نوش‌جان‌کنید.

⚠️ زیاده‌روی در مصرف شیر می‌تواند موجب بروز تب، انواع بثورات پوستی و خارش، تکثیر سریع‌تر کرم‌های دستگاه گوارش، مشکلات هضمی و دیگر بیماری‌های بلغمی، به‌ویژه در افراد سردوتر شود.

🕌https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim