آخرین مطلب

گیلاس و خاصیت دم گیلاس بر مبنای طب سنتی

📚📚📚📚📚📚📚
گیلاس گیلاس گیلاس

‍ چوب گیلاس نیز قابل مصرف است

خود گیلاس خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان پوست، سرطان معده، سرطان کبد و سرطان ریه را کاهش می‌دهد. علاوم بر این، چوب گیلاس نیز خواص دیورتیک دارد و باعث تمیزی کلیه‌ها می‌شود؛ می‌توان آن را دم کرده و میل کنید.

@soroshesalamati
دم گیلاس یا چوپ گیلاس دمنوش ان داروی قدرتمند دفع سنگ کلیه + ضد ورم مثانه + نعوظ دهنده الت تناسلی + تقویت مثانه

////////////////////////////////////////////////

ترکیبات شیمیایی فراوانی در دم گیلاس وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، پتاسیم، فولات، ویتامین A، ویتامین C، کاتشین تانن ها،‌ گلیکوزیدهای سیانوژنیک، فلاونوئیدها و پورین ها اشاره کرد.. از این رو، خاصیت ضد التهابی داشته و در طب سنتی برای درمان ورم مفاصل، نقرس، کبد چرب، پسوریازیس، کاهش فشار خون، کاهش وزن، افزایش ادرار، دفع سنگ های مجاری ادراری و … استفاده می شود.
دم گیلاس را معمولا به صورت دمنوش و یا جوشانده مورد استفاده قرار می دهند
برای تهیه ی این دمنوش توصیه می شود پس از تهیه ی مقداری دم گیلاس (چوب گیلاس) آن را به خوبی شستشو داده و سپس خشک کنید. پس از خشک شدن آن را درون قوری ریخته و مقداری آب جوش به آن اضافه و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی دم بکشد.
برای مصرف این دمنوش توصیه می شود سه نوبت در روز و در هر نوبت، به اندازه سه انگشت دم گیلاس را به مدت ۴۰ دقیقه در یک قوری چینی دم کرده و پس از غذا میل کنید.
ترکیبات فلاونوئید و کاروتنوئید موجود در این بخش از گیاه گیلاس موجب بهبود حافظه شده و از بروز بیماری های مختلف مانند افسردگی، ناامیدی، اضطراب، پارکینسون و استرس جلوگیری می کند.
با وجود خواص فراوانی که مصرف این گیاه به همراه دارد اما افراط در مصرف آن می تواند با بروز عوارض و مشکلات فراوانی همراه باشد. به همین دلیل توصیه می شود مصرف این گیاه و فراورده های آن با نظر و مشورت افراد متخصص در زمینه طب سنتی همراه باشد.
https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945