آخرین مطلب

مزاج عطرها و بوهای شیمیایی و ترشیجات بر مبنای طب سنتی

📚📚📚💊💊💊💊🔴مزاج عطرها:

🔹با استشمام هر عطری در بدن انسان حالتی پدید می آید که موجب بروز گرمی و سردی و انرژی و بی حسی و بیحالی و یا آرامش و یا رخوت و سستی، فراموشی و یا تیزهوشی می گردد.

🔹عطرها نیز غذای مغز محسوب می شوند و ما باید بر اساس قواعدی از آن عطرها بهره بگیریم. اگر از این قواعد استفاده نکنیم عطرها نیز می توانند برای ما عوارضی پدید بیاورند.

🔺مثلاً یک فرد گرم مزاج با استشمام بوی عطر گرم مزاج دچار سردرد می شود ولی همین بوی گرم موجب آرامش فرد سرد مزاج می گردد.

🔺بر عکس این حالت وقتی فرد سرد مزاج بوی ترشی و یا هر بوی سرد دیگری استشمام کند موجب ایجاد سردرد و سستی مغز و بی حوصلگی وی می گردد.

♻️از این رو لازم است مزاج عطرها را بدانیم.

🔴عطر گل محمدی ، گل مریم، گل یاس، عطر تیروز عطرهای گرم و لطیف هستند، عطرهایی مانند بوی مشک خیلی گرم است.

🔵بوی سرکه، آب لیمو، ترشی ها، بوی اسیدی و بوی تعفن از بوهای سرد هستند.

🔴 بوی مواد شیمیایی مانند تینر، وایتکس، بنزین، نفت، استریل کننده ها اثرات سردی بخشی برای مغز دارند و بوهای سرد تعریف می شوند. و استمرار استشمام آن بوها موجب اختلال اعصاب و حتی فراموشی می شود.

https://telegram.me/Mezajshenasi12

🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12