حبوبات وغلات و مزاج آنها
چاودار …….. معتدل
لوبیا سبز …….. گرم و تر
لوبیا سفید …….. کمی گرم و تر
لوبیا قرمز …….. گرم و تر
لوبیا چشم بلبلی …….. کمی گرم و تر
لوبیا چیتی …….. گرم و تر
ماش …….. سرد و خشک
برنج …….. سرد و تر
لپه …….. گرم و خشک
نخود سیاه …….. گرم و خشک
نخود فرنگی …….. سرد و تر
نخود سفید …….. گرم و خشک
باقالا …….. سرد و تر
گندم …….. گرم و تر
سنگک …….. کمی گرم و خشک
دال عدس …….. گرم و خشک
منبع: برگرفته از کتاب ” مجموعه کامل دائره المعارف تغذیه” از آقای داریوش صالحی
http://drakbary.com/index.aspx?pageid=402&newsview=251
سایت دکتر متخصص طب سنتی حسن اکبری
///////////////////////////////////////
#مزاج #حبوبات و #غلات:
#نخود سفید گرم وخشک
#نخود سیاه گرم وخشک
#لوبیا سفید کمی گرم وتر
#لوبیا چیتی گرم وتر
#لوبیا قرمز کوچک گرم وتر
#لوبیا قرمز درشت گرم وتر
#لوبیا چشم بلبلی کمی گرم وتر
#لوبیا کشاورزی(کپسولی) کمی گرم وتر
#عدس سرد و خشک
#دال عدس گرم و خشک
#گندم گرم وتر
#جو سرد وتر
#چاودار(جو دوسر) معتدل
#ماش سرد و خشک
#لپه گرم و خشک
#لوبیا سویا گرم وتر
#برنج سرد وتر
#ارزن سرد و خشک
#ذرت سرد و خشک
#لوبیا چیتی مخصوص گرم وتر
#باقلا سرد وتر
#نخودفرنگی سرد وتر
#سنگک سرد و خشک
#حلر سرد وتر
حبوبات و غلات بهترین برای انسان بوده و در واقع غذای اصلی انسان میباشد. حبوبات و غلات کاملترین و بی ضررترین غذا بوده بشرطی که برای طبخ آن از زودپز استفاده نشود. سعی کنید که بیشترین غذای روزانه اتان حبوبات وغلات باشد تا همیشه سالم وتندرست باشید.
برای تهیه بهترین و کاملترین غذا ازحبوبات و غلات میتوان آنها را به نسبت خاصی مخلوط کرده و با حرارت ملایم بطوریکه قبلا خیس کرده ایم بپزیم.
و مقداری سبزیجات تازه و کمی کشک سالم به آن اضافه کنیم.
این غذا را حداقل هفته ای یک تا دو بار میل کنید.
@soroshesalamati