آخرین مطلب

حبوبات و مزاج آنها بر مبنای طب سنتی

📚📚📚حبوبات وغلات و مزاج آنها
چاودار …….. معتدل
لوبیا سبز …….. گرم و تر
لوبیا سفید …….. کمی گرم و تر
لوبیا قرمز …….. گرم و تر
لوبیا چشم بلبلی …….. کمی گرم و تر
لوبیا چیتی …….. گرم و تر
ماش …….. سرد و خشک
برنج …….. سرد و تر
لپه …….. گرم و خشک
نخود سیاه …….. گرم و خشک
نخود فرنگی …….. سرد و تر
نخود سفید …….. گرم و خشک
باقالا …….. سرد و تر
گندم …….. گرم و تر
سنگک …….. کمی گرم و خشک
دال عدس …….. گرم و خشک
منبع: برگرفته از کتاب ” مجموعه کامل دائره المعارف تغذیه” از آقای داریوش صالحی
http://drakbary.com/index.aspx?pageid=402&newsview=251
سایت دکتر متخصص طب سنتی حسن اکبری

///////////////////////////////////////

#مزاج #حبوبات و #غلات:

✍️ #نخود سفید گرم وخشک
✍️ #نخود سیاه گرم وخشک
✍️ #لوبیا سفید کمی گرم وتر
✍️ #لوبیا چیتی گرم وتر
✍️ #لوبیا قرمز کوچک گرم وتر
✍️ #لوبیا قرمز درشت گرم وتر
✍️ #لوبیا چشم بلبلی کمی گرم وتر
✍️ #لوبیا کشاورزی(کپسولی) کمی گرم وتر

✍️ #عدس سرد و خشک
✍️ #دال عدس گرم و خشک
✍️ #گندم گرم وتر
✍️ #جو سرد وتر
✍️ #چاودار(جو دوسر) معتدل
✍️ #ماش سرد و خشک
✍️ #لپه گرم و خشک
✍️ #لوبیا سویا گرم وتر

✍️ #برنج سرد وتر
✍️ #ارزن سرد و خشک
✍️ #ذرت سرد و خشک
✍️ #لوبیا چیتی مخصوص گرم وتر
✍️ #باقلا سرد وتر
✍️ #نخودفرنگی سرد وتر
✍️ #سنگک سرد و خشک
✍️ #حلر سرد وتر

✍️ حبوبات و غلات بهترین برای انسان بوده و در واقع غذای اصلی انسان میباشد. حبوبات و غلات کاملترین و بی ضررترین غذا بوده بشرطی که برای طبخ آن از زودپز استفاده نشود. سعی کنید که بیشترین غذای روزانه اتان حبوبات وغلات باشد تا همیشه سالم وتندرست باشید.
✍️ برای تهیه بهترین و کاملترین غذا ازحبوبات و غلات میتوان آنها را به نسبت خاصی مخلوط کرده و با حرارت ملایم بطوریکه قبلا خیس کرده ایم بپزیم.
و مقداری سبزیجات تازه و کمی کشک سالم به آن اضافه کنیم.
✍️ این غذا را حداقل هفته ای یک تا دو بار میل کنید.
@soroshesalamati