مویز ؛ دوست کبد و معده
در طب سنتی خوراکیهایی مانند مویز و کشمش در عین حال که یک غذای سالم و طبیعی هستند اثر درمانی نیز دارند.
مویزهای پر گوشت که هستههای کم و کوچک دارند، بهترند.
خود مویز طبع گرم و دانه آن طبع سرد و خشک دارد مویز هر چه شیرینتر باشد گرمتر است.
مویز بر #کاهش_عصبانیت، تقویت قلب، #کبد ،معده و حافظه موثر بوده و برای #مثانه و #کلیه مفید دانسته شده است به طوریکه ابن سینا در کتاب قانون مویز را دوست کبد و معده میداند.
مویز برای کسانی که میخواهند به طور سالم #چاق شوند غذایی مناسب است.
خوردن گاه به گاه مویزی که دانه آن خارج شود برای #سالمندان مناسب است.
اگر مویز با دانهاش خورده شود باید دانه به خوبی جویده شود در این صورت مویز برای #اسهال و #ضعف_کبد مفید است ولی خوردن دانه آن برای کسانی که #زخم دستگاه گوارش دارند مضر است.
عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
#مویز(و کشمش)
#مغز_اعصاب_روان
مقوی اعصاب
رفع افسردگی و ناراحتی
پیشگیری از سردردهای میگرنی
رفع مشکلات عصبی و بداخلاقی کودکان
پیشگیری از بروز اختلالات بیماری آلزایمر
تقویت عصب و لرزش دست (لعاب مویز و پیاز)
تقویت موثر هوش و حافظه حتی جنین (ناشتا ۲۱ عدد)
درمان درد عصب سیاتیک (ناشتا ۲۱ عدد – شب ۷ عدد انجیر – زیتون همراه غذا ۷ عدد – سه شیره)
#قلب_عروق
مقوی قلب
پایین آورنده فشار خون
درمان انواع کم خونی (ناشتا ۲۱ عدد مویز)
عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
//////////////////////////////////
نوع قرمز آن برای تقویت جسم
نوع سیاه آن برای تقویت اعصاب و دفع غم و غصه