آخرین مطلب

مویز و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی

🔴 مویز ؛ دوست کبد و معده

♻️ در طب سنتی خوراکی‌هایی مانند مویز و کشمش در عین حال که یک غذای سالم و طبیعی هستند اثر درمانی نیز دارند.
▫️ مویزهای پر گوشت که هسته‌های کم و کوچک دارند، بهترند.
▪️خود مویز طبع گرم و دانه آن طبع سرد و خشک دارد مویز هر چه شیرین‌تر باشد گرم‌تر است.
▫️مویز بر #کاهش_عصبانیت، تقویت قلب، #کبد ،معده و حافظه موثر بوده و برای #مثانه و #کلیه مفید دانسته شده است به طوریکه ابن سینا در کتاب قانون مویز را دوست کبد و معده می‌داند.
▪️ مویز برای کسانی که می‌خواهند به طور سالم #چاق شوند غذایی مناسب است.
▫️خوردن گاه به گاه مویزی که دانه آن خارج شود برای #سالمندان مناسب است.
❗️اگر مویز با دانه‌اش خورده شود باید دانه به خوبی جویده شود در این صورت مویز برای #اسهال و #ضعف_کبد مفید است ولی خوردن دانه آن برای کسانی که #زخم دستگاه گوارش دارند مضر است.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.

#مویز(و کشمش) 😋

#مغز_اعصاب_روان👇

🔺مقوی اعصاب
🔺رفع افسردگی و ناراحتی
🔺پیشگیری از سردردهای میگرنی
🔺رفع مشکلات عصبی و بداخلاقی کودکان
🔺پیشگیری از بروز اختلالات بیماری آلزایمر
🔺تقویت عصب و لرزش دست (لعاب مویز و پیاز)
🔺تقویت موثر هوش و حافظه حتی جنین (ناشتا ۲۱ عدد)
🔺درمان درد عصب سیاتیک (ناشتا ۲۱ عدد – شب ۷ عدد انجیر – زیتون همراه غذا ۷ عدد – سه شیره)

#قلب_عروق ❤️👇

🔺مقوی قلب
🔺پایین آورنده فشار خون
🔺درمان انواع کم خونی (ناشتا ۲۱ عدد مویز)

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.

//////////////////////////////////

نوع قرمز آن برای تقویت جسم
نوع سیاه آن برای تقویت اعصاب و دفع غم و غصه