📚📚📚💊💊💊 روغن #بادام_تلخ:
– چین و چروک پوست را برطرف میکند.
– خشکی و ترک دست و پا را برطرف میکند.
– درد و وزوز گوش را از بین میبرد.
-ذوالخاصیه استخوان و مفاصل است و نفوذ آن از سیاهدانه بیشتر میباشد.
#روغن_بادام_تلخ
برخی از خواص:
#خاصیت_ضدمیکروبی:
دو ماده از ترکیبات موجود در روغن بادام تلخ، یعنی هیدروژن سیانید و بنزآلدهید، برای باکتری، میکروب، قارچ و ویروس هم بسیار سمی هستند و به همین دلیل به عنوان مواد ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس شناخته میشوند.
#درمان_تب:
از زمان قدیم ترکیبات تلخ مانند کینین برای درمان تب مورد استفاده قرار میگرفته است. همه مواد تلخ حاوی ترکیبات آلکالینی هستند که با شدتهای مختلف، سمی محسوب میشوند. این سمی و تلخ بودن مانع رشد باکتری، میکروب و ویروس در بدن میشود و به همین دلیل میتواند تب را کاهش دهد.
#درمان_عفونت_گوش
#درمان_دردواسپاسم_عضلات:
از خاصیت آرامبخشی و تسکین درد بادام تلخ برای درمان درد عضلات و اسپاسم زانو هم استفاده میشود.
#ضدسرطان:
مطالعات اخیر نشان داده است که به دلیل وجود ماده هیدروژن سیانید یا اسید هیدروسیانیک، روغن بادام تلخ برای مبارزه با رشد سلولهای سرطانی مفید است. این روغن رشد سلولهای سرطانی را متوقف میکند. به این ترتیب سلولهای سالم امکان رشد و ترمیم پیدا میکنند.
#ترمیم_موهای_آسیبدیده
#درمان_ریزش_مو:
بادام تلخ برای مو میتوان جلوگیری از ریزش مو را نام برد. برای تقویت و درمان ریزش مو کافی است چند قطره از این روغن را روی پوست سر بریزد و سپس کف سر را ماساژ دهید.
#تقویت_مژه_وریش_وسبیل:
این روغن در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی نیز به کار میرود. استفاده از روغن بادام تلخ برای ابرو، مژه، ریش و سبیل هم میتواند نتایج مثبتی داشته باشد.
#آبرسانی_به_پوست:
روغن بادام تلخ به راحتی توسط پوست جذب میشود. این روغن خاصیت آبرسانی دارد و میتواند برای درمان چین و چروک پوست مفید باشد. ماساژ بدن با این ماده موجب درمان خشکی پوست میشود.
#تقویت_ناخنها:
با توجه به خواص ذکر شده، میتوانید این ماده را برای درمان خشکی و تقویت ناخنها هم به کار ببرید. به طور کلی روغن بادام تلخ برای درمان پوسته پوسته شدن، پیری و چین و چروک مفید است.
#درمان_سیاهی_دورچشم:
استفاده از روغن بادام تلخ برای سیاهی دور چشم هم نتایج مثبتی دارد. یک تا دو قطره از روغن را هر شب قبل از خواب در ناحیه اطراف چشم بمالید و صبح آن را بشویید.
#ترمیم_جای_جوش:
این روغن برای رفع ترک پوست و لکههای پوستی هم مفید است. پس مصرف آن را برای از بین بردن جای جوش فراموش نکنید. تأثیر روغن بادام تلخ بر پوست سریع مشاهده میشود.
#محافظت_ازاشعه_ماوای_بنفش:
این روغن از آسیب اشعه ماورای بنفش هم تا حدی جلوگیری میکند. البته بهتر است همیشه برای محافظت کامل در برابر نور خورشید استفاده از کرم ضد آفتاب را فراموش نکنید.
#تذکر
بهتر است قبل از استفاده کردن از این روغن روی پوست و مو، کمی آن را با دست گرم کنید تا به دمای بدن شما برسد.
#تشخیص_اصالت:
تشخیص روغن بادام تلخ خالص
روغن بادام تلخ مایعی شفاف به رنگ زرد روشن است که اگر کهنه شود، به صورت مایعی کدر در میآید. بوی این روغن قوی و تلخ است و یکی از راههای تشخیص آن از روغن بادام شیرین همین عطرش است.
#نحوه_نگهداری:
این روغن به راحتی با اکسیژن هوا اکسید میشود. به همین دلیل باید آن را در ظرف در بسته و در محیط تاریک و سرد نگهداری کنید.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12
///////////////////////////////////////////
✳️ خواص درمانی روغن بادام تلخ
بیماری های قابل درمان با روغن بادام تلخ
خاصیت تب بری, آرام بخش, ملین, ضد سرفه و ضد سرطان و ضد گرفتگی دارد. این روغن می تواند با انواع باکتری ها و قارچ ها مبارزه کند وآنها را از بین ببرد.
روغن بادام تلخ ماده ایی ضد اسپاسم یا ضد گرفتگی عضلات می باشد،که ادرار آور و بی حس کننده است.
پنجاه درصد از روغن به دست آمده از بادام تلخ شامل سه مولفه پایه با نام های بنزآلدئید, آمیگدالین گلیکوزید و سیانید هیدروژن می باشد.
پنجاه درصد دیگر این روغن حاوی اسیدهای چرب تک اشباع و دیگر ترکیباتی است که در بادام شیرین نیز موجود هستند. اگرچه تشخیص بادام شیرین از بادام تلخ سخت است،اما معمولا بادام تلخ پهن تر و کوتاه تر از بادام شیرین می باشد.با وجود اینکه بادام شیرین هیچ گونه ماده سمی ندارد اما روغن بادام تلخ حاوی تعدادی سموم کشنده است, بنابراین باید با دقت استفاده شود.
این روغن شامل ماده سمی به نام اسید هیدروسیانیک (HCN) است که می تواند عوارض جانبی جدی در بدن ایجاد کند. به همین دلیل استفاده بیش از حد از این روغن کشنده است.بنابراین این روغن را نمی توان مانند روغن زیتون به عنوان روغن سالم خوراکی برای مصارف روزانه در نظر گرفت, مگر اینکه ماده سمی آن حذف شود.با این وجود این روغن خواص درمانی متعددی دارد. استفاده موضعی از این روغنی یکی از کاربردی ترین خواص روغن بادام تلخ می باشد.
✔️خواص روغن بادام تلخ برای پوست و مو
مهمترین مزیت های مالش پوست با روغن بادام تلخ
استفاده موضعی از روغن بادام تلخ رقیق شده با آب بر روی پوست و مو موجب محافظت از پوست و مو در برابر عفونت های ناشی از میکروب ها، حشرات و قارچ ها می شود. در واقع روغن بادام تلخی یکی از بهترین همکاران پوست و مو به شمار می رود. به همین دلیل از این روغن به طور گسترده ای در کرم های مرطوب کننده، کرم های ضد پیری، ضد آفتاب ها، و پاک کننده های پوست و مو استفاده می شود. یکی از مهمترین خاصیت های روغن بادام تلخ برای پوست, آبرسانی آن است. پیشگیری از چین و چروک پوست, درمان ترک دست و پا ناشی از سرمازدگی و تیرگی پوست از دیگر خواص دارویی روغن بادام تلخ محسوب می شوند. برای بهره مندی از این خواص توصیه می شود از مخلوط روغن بادام تلخ با دیگر روغن های سالم مانند روغن نارگیل بر روی پوست و مو استفاده شود. روغن بادام تلخ یکی از گیاهان دارویی برای حفظ سلامت پوست و مو و زیبایی به شمار می رود. از دیگر خواص روغن بادام تلخ می توان به درمان خارش بدن اشاره کرد.
✔️خاصیت روغن بادام تلخ برای درمان سرطان ها
خواص روغن بادام تلخ
همان طور که بیان شد, روغن بادام تلخ حاوی ماده ایی به نام آمیگدالین است. برخی از تحقیقات امروزی نشان داده است این ماده در درمان بسیاری از سرطان ها موثر است. به همین دلیل در بسیاری از داروهای درمانی سرطان ها این ماده یافت می شود. با این وجود به دلیل سمی بودن روغن بادام تلخ, توصیه نمی شود از این روغن بدون نظر پزشک استفاده شود.
✔️خواص دارویی روغن بادام تلخ در طب سنتی
در طب سنتی یکی از مهمترین روغن های دارویی, روغن بادام تلخ می باشد. درمان سردرد, تقویت بینایی, تسکین تنگی نفس و تورم ریه, مسکن درد کلیه, دفع سنگ مثانه, ضدعفونی کننده کبد, درمان اگزما, قطع صدا یا زنگ گوش از جمله خواص روغن بادام تلخ از نظر طب سنتی می باشند. البته چگونگی استفاده و کاربرد روغن بادام تلخ در هر یک از این موارد متفاوت است. بنابراین باید زیر نظر متخصص طب سنتی مصرف شود.
✔️فوایدروغن بادام تلخ دردرمان سرطان ها
اگرچه خواص روغن بادام تلخ بسیار زیاد است, اما باید به این نکته توجه شود که این روغن حاوی مواد سمی است و باید با دقت مصرف شود. مصرف این روغن برای کودکان, زنان باردار و یا افراد با شرایط خاص توصیه نمی شود.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12