✳️مویز چیست⁉️
?انگور رسیده ای است که روی بوته ویا به روش سنتی خشک شده است.
✳️✍ خواص مویز
?مویز،در وزن گیری جنین بسیارمؤثر است(به دلیل غذاییت بالا وطبیعت گرم وتر آن)
?مویز مقوی رحم است وبه همین سبب جنین را از سقط حفظ می کند
?مویز مقوی کبد است.(بدین وسیله تقویت هضم وکاهش مشکلات هاضمه به خصوص در دوران بارداری میشود)
?خوردن مویز در وعده صبحانه برای درمان انواع بیماری های عفونی مفید است.
?مویز تاثیرات ضد درد،ضد باکتری وتقویت کننده سیستم ایمنی را دارا است.
?مویز،ملین است وباعث پاکسازی معده و روده می شود.وبه همین دلیل برای مشکلات معده و یبوست به خصوص در دوران بارداری مفید است.
?مویز مواد نامناسب وغلیظ را آماده دفع کرده واز بدن خارج می کند.واین پاکسازی خون به خصوص برای زنان باردار به سلامت جنین کمک می کند.هنچنین مویز تولید کننده خون صالح و هضم کننده غذا است.
?مویز مقوی اعصاب و قلب نیز می باشد.
✳️✍نکاتی درباره ی مویز:
بهترین مویز نوع چاق و پرگوشت ،شیرین و کم دانه آن و کم ارزش ترین نوع مویز نوع خشک و کم گوشت وپردانه آن است.
?مویز ،گرم کننده تمام بدن است وخوردن آن در اوایل بارداری سبب پسر شدن جنین می شود.
?افراد گرم مزاج بهتر است مویز را با بادام و یا سکنجبین مصرف کنند.
?مصلح مویز،آب میوه های ترش مثل آب انار است.
?بهترین نحوه مصرف مویز،خوردن آن به عنوان صبحانه است که در روایات هم ذکر شده ۲۱ عدد ناشتا میل شود که موجب تقویت حافظه هست.
?خیساندن مویز در آب جوشیده گرم و مصرف این ترکیب پس از سرد شدن خونساز بوده و همچنین برای لینت مزاج نیزمفید است.