?سویق یکی از موارد درمان و به تعادل رساندن سه طبع (بلغم، سودا و صفرا) از چهار طبع است.
? البته به سه شرط:
۱⃣ خشک استفاده شود و با چیز دیگری مخلوط نشود.
۲⃣ تا مدتی مثلا حداقل یک هفته استفاده شود.
t.me/eslamteb
۳⃣ ناشتا استفاده شود.
?نکته : همه سویق ها این خاصیت را دارند ولی مخلوط گندم و جو بهتر است.
///////////////////////////////////
#خواص_انواع_سویق
✍️جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
✍️گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
✍️برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است
✍️عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
✍️سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
✍️سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.
✍️نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر
✍️کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
✍️کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
✍️جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی
✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشردهید.