آخرین مطلب

گوشت شترمرغ و خاصیت های آن بر مبنای طب سنتی

گوشت شترمرغ چربی کمتری نسبت به بوقلمون و مرغ دارد !🍖

  • %️۲۰۰ از مقدار مورد نیاز روزانه به ویتامین B12 را تامین میکند و ️به از بین بردن چربی‌های اضافی بدن کمک میکند

🍎@tebe_eslami🍎

//////////////////////////////////

🔻#ترکیبات_گوشت_شترمرغ

میزان چربی، کالری و #کلسترول آن کم و غنی از #ویتامین های ب۱، ب۲ ،A ،C و منیزیم و روی است. ران و سینه بخش های اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل می دهد👌

👈گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح ان سرکه است. فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.

این گوشت به دلیل دارا بودن #اسیدچرب غیراشباع #امگا۳ تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد.👌

👈 از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد

✨ کانال درمان های طبیعی پروفسورصادقی👇
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEvFg2lS2P6NXLgJXg

////////////////////////////////

#آیا_گوشت_های_مرغ_های_امروزی_خوب_است؟
بعضی از دختران جوان که مراجعه می‌کنند دیده می‌شود که در صورت شان موهای زائد است، این در اثر خوردن مرغ و گوشت های هورمونی است. خصوصیات معنوی حیوان هم به انسان منتقل می شود مثلاً کسی که مرغ زیاد می‌خورد ریزبین می‌شود، خروس بهتر از مرغ بدون خروس غیرتمند و یا دوست است و اگر یک غذایی را به دست آورد، به مرغها را هم می دهد.
اما ارزش غذایی مرغ بسته به غذایی است که میخورد.
مرغ سیاه نسبت به مرغ سفید گرمتر است و تخم مرغ هم همچنین است. یعنی هرچه زرده تخم‌مرغ پررنگ‌تر باشد. گرمی آن بیشتر است، الان تخم مرغ محلی معتدل است.
نکته: در بین گوشت‌ها گوشت شترمرغ گرم است اما خشک نیست و گرم‌ترین گوشت‌ها گوشت گنجشک است و بعد از آن کبوتر و بلدرچین و بعد بوقلمون.
در غذاهای دریایی گرم ترین آنها میگو است و ماهی های دریای جنوب گرمتر از دریای شمال است و ماهی های پرورشی تماماً سرد هستند.
#رحیق #طب_ایرانی #طب_اسلامی #طب_سنتی #خیراندیش
#نسخ_استاد 🎪🍓🌱˼
♡› http://sapp.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii

/////////////////////////

🔰 گوشت شترمرغ ؛ خواص و نبایدها

🔹گوشت شترمرغ از دیدگاه طب سنتی، دارای مزاج گرم و خشک است،سرکه و روغن، به عنوان مصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند.

🔸گوشت شترمرغ شبیه گوشت گاو به نظر می‌رسد با مزه همسان، اما در کالری، چربی و کلسترول خیلی کم شباهت دارند؛ گوشت شترمرغ ۶۶ درصد چربی کمتر از گوشت گاو و ۵۰ درصد چربی کمتر از مرغ دارد.‌

🔹گوشت شترمرغ کالری کمتری نسبت به مرغ، بوقلمون، بره و گاو دارد؛ این گوشت سرشار از پروتئین بوده و حاوی آهن بیشتری نسبت به گوشت گاو، بره، بوقلمون و مرغ است.

⚠️گرم مزاجان بهتر است از گوشت شترمرغ کمتر استفاده کنند.

✔️مصرف گوشت شترمرغ برای افراد سرد مزاج و مبتلا به بیماری‌های مفصلی و اعصاب ناشی از سردی مفید است، اما نباید دائماً از این نوع گوشت استفاده کنند.

⚠️گوشت شترمرغ نسبتا غلیظ است و افراد دارای معده ضعیف از خوردن زیاد آن بپرهیزند.

⚠️گوشت شترمرغ سنگین و دیر هضم است؛ اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، با احتیاط بیشتری از گوشت شترمرغ را میل کنید.

✔️برای کاهش عوارض ناشی از سنگین بودن این گوشت، در کنار آن از مصلح آن که سرکه می باشد استفاده کنید.

@soroshesalamati

✨✨ گوشت شترمرغ ✨✨

🔵 مزاج این گوشت گرم وخشک است

🔵 برای افراد بلغمی مفید است .

🔵 برای بیماران فلج ، مفاصل ، بیماریهای سرد رحم و لرزشها مفید است .

🔵 روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن خوب است و حرکت بچه ها را تسریع میکند .

🔵 این گوشت دیرهضم بوده و برای گرم مزاجان خوب نیست .

🔵 میزان آهن بیشتر و چربی کمتری دارد .

🔵برای بیماران قلبی و عروقی و افراد دچار چربی خون و فشارخون بالا و افراد چاق مناسب است .

🔵 برای کسانی که کم خون بوده و فقر آهن دارند توصیه میشود .

🔵 در افراد دچار افزایش صفرا باعث سردرد و اگزما خواهد شد .

🔸مصلح آن سرکه است .

🌿 @TebbolAeme 🌿

//////////////////////////

✍️ مصرف گوشت شترمرغ به افرادی که دچار اضافه وزن هستند، برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری های سرد رحمی مفید است.

🌿 @TebbolAeme 🌿