آخرین مطلب

خون و کم خونی بعد از عمل جراحی را با طب سنتی مدیریت کنیم

کم خونی پس از عمل جراحی وزایمان.?

  ?شربت شیره انگور، مفرحات《تخم شربتی+بالنگو+فرنجمشک+گلاب+عرق بید مشک بصورت شربت》وانجیر وآلوی بخارا پخته یا معجون مویز با آب میوه ها به بیمار داده شود به سرعت ضعف بیمار به قوت تبدیل خواهد شد.

 ✅علم تغذیه:

شربت سکنجبین

سکنجبین یکی از مفیدترین نوشیدنی های ضد صفرا، ضد عطش و مصلح اکثر غذاها میباشد.

نوشیدن یک لیوان تا دو لیوان شربت سکنجبین در شبها اصلاح کننده مواد مضر و فاسد غذاهای روزانه میباشد.

طریقه ساخت سکنجبین

دو لیوان عرق نعناع را با نیم لیوان سرکه سیب دو دقیقه بجوشانید شعله اجاق را خاموش کنید.یک دسته نعناع شسته و تمیز شده را داخل آن قرار دهید و به اندازه لازم عسل اضافه کنید.۴۸ساعت صبر کنید سپس نعناع ها را از ظرف خارج کنید. آن را به صورت های مختلف مخلوط با آب هندوانه-طالبی-گرمک خیار یا به صورت تنها مخلوط با آب خنک استفاده کنید.

سکنجبین۲

برای تهیه سکنجبین گاهی به جای عسل و یا شکر از شیره انگور استفاده می شود که در این صورت به آن سرکه شیره گفته می شود که دارای فوائد بسیاری می باشد. سرکه شیره به علت داشتن شیره که سرشار از مواد مغذی مفید است می تواند در برخی از کم خونی ها و اختلال حافظه مورد استفاده قرار گیرد.این شربت ها برای انواع اختلالات خونی مثل فشار،قند و چربی خون مفیدند.