آخرین خبرها

جو دوسر و خاصیت بسیار گسترده آن بر مبنای طب سنتی

💊جو_دوسر

دانه آن اگر در شیر یا گوشت چرب پخته شود غذایى خوب و مقوى است و براى اطفالی که احتیاج به تقویت دارند مفید است.
اگر جوشانده جو دو سر را در مواقع درد روماتیسمى و درد کلیه در مواضع کمپرس کنند، به تسکین درد کمک مى‏نماید.
آرد جو دو سر بدون اینکه سبوس آن گرفته شده باشد داروی نیرومندى در کاهش کلسترول است.
خوردن حدود نصف لیوان متوسط جو دوسر که پس از پخته شدن یک کاسه بزرگ مى‏شود در روز، به سرعت جزء مضر کلسترول خون یعنى ‏LDL را به‏ طور متوسط ۲۰ درصد کاهش مى‏دهد و در مقابل جزء مفید کلسترول یعنى ‏HDL را در مدت مناسبى در حدود ۱۵ درصد افزایش مى‏دهد.
دکتر اندرسن شخصا در مورد خودش آزمایشى نموده و پس از ۵ هفته که مرتبا هر روز جو دو سر استفاده ‏کرده کلسترول خونش از ۲۸۵ به ۱۸۵ رسیده است. روش او این بوده که معمولا هر روز یک کاسه بزرگ مخلوط آرد و سبوس خالص جو دو سر را با شیر و کشمش مخلوط نموده و در وعده ناهار خورده است.
جو دو سر ملیّن‏ و لاغر کننده
آرد و سبوس آن هر دو در افزایش حجم مدفوع کمک کرده به سلامت روده بزرگ کمک مى‏کند .
سفارش
@drkhodadadii

///////////////////////////////////////////.