📚📚💊💊🔰شکر سرخ، قهوهای و سفید چه تفاوتی دارند؟
۱️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست میآید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. همچنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد.
۲️⃣شکر قهوهای از ترکیب شکر تصفیه شده با مادهای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست میآید و رطوبت بالایی دارد.
۳️⃣شکر سفید با اضافهکردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام بهدست میآید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد.
🖋 دکتر مریم مشهدی(متخصص طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
🆔 @drmmohebbi🌸
بهترین شربنها با تخم خرفه و خاکشیر و سکنکبین درتمام فصول سال برای آرامسازی کبد است
👈 محصولات_سالم
✳️شکر سرخ چیست؟
🔹شکر سرخ عصارۀ نیشکر است اکثراً در سرزمین های هند، مصر، چین، خوزستان و عمان می روید. شکر سرخ از نی شکرهای سرخ رنگ به عمل می آید بدین شکل که نی آن را گرفته و پوست می کنند، سپس آن را کوبیده و آب آن را می گیرند. و بعد آن را طبخ می نمایند تا منعقد شود.
این شکر طبیعی و مفید را می توانید از عطاری های معتبر تهیه کنید.
⬅️منبع:کانال آنتی بیوتروریسم
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
/////////////////////////////////
💊💊💊تفاوت انواع شکر (شکر سرخ، شکر قهوهای و شکر سفید)
برتری شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید
نیشکر و چغندرقند را در آب میخیسانند تا قند آنها در آب حل شود. آب شیرین هر دو محصول، تصفیه و گرم میشود تا یک شربت قهوهای و غلیظ شده به نام ملاس تشکیل شود. حال فرآیند کریستاله کردن شروع و سپس شکر سفید، برای حذف هر گونه ملاس اضافی و ایجاد کریستالهای کوچکتر فرآوری میشود.
در گذشته دور و در کتب معتبر و در دسترس طب سنتی به پانیذ، قند سلیمانی و شکر سفید اشاره شده است؛ یعنی در گذشته دور هم فرآیند تصفیه صورت میگرفته است چرا که اعتقاد داشتهاند که باید موادمضری که محصول جوشانده شدن چغندر و نیشکر است، خارج شود.
امروزه شایعترین روش تصفیه در کشور ما، استفاده از زغال فعال است.
حال ملاس حاصل از جوشاندن و گرم کردن آب شیرین را به نسبت خاصی به شکر سفید اضافه میکنند و به این ترتیب شکر قهوهای حاصل میگردد و کمی هم مرطوب میشود (ملاس در شکر قهوهای رطوبت را حفظ میکند). ملاس مسئول تیرهتر کردن رنگ شکر قهوهای است و ارزش غذایی آن را کمی افزایش میدهد.
مهمترین تفاوتهای غذایی: شکر قهوهای کلسیم، آهن و پتاسیم بیشتر و کالری کمتری دارد که البته مقادیر ناچیزی هستند. مثلاً هر ۱۰۰ گرم شکر سفید ۴۰۰ کالری دارد. اما نوع قهوهای آن حاوی ۳۷۰ کالری همراه با مقادیر کمی مواد ریزمغذی است.
https://tabaye.ir/sugar-is-useful-or-white-poison/
//////////////////////////////
💊💊نحوه تولید شکر سرخ
شکر سرخ ماحصل جوشاندن مایع حاصل از حل شدن نیشکر در آب یا همان ملاس به تنهایی است. به واسطه همه املاح و موادی که در شکر سرخ وجود دارد، استفاده هر روزه از آن توصیه نشده است. در واقع براساس کتابهای معتبر طب سنتی، شکر سرخ دارو است و در بسیاری از دستورات دارویی، به عنوان یک ملین خوب، وارد شده است. زیادهروی در مصرف شکر سرخ همه معایب شکر سفید را به همراه خواهد داشت.
برخی هم به دنبال گرم کردن طبیعت غذاها با شکر سرخ هستند، توجه داشته باشید که مرباها و شربتها به سبب پخته شدن، اکثراً طبیعتی معتدل دارند و اضافه کردن چند دانه هل هم طبیعتشان را به اعتدال و گرمی میبرد. اما اگر به دنبال بهرهگرفتن از ریزمغذیها هستید، بله شکر سرخ و قهوهای از این نظر، غتیتر از شکر سفید هستند.
https://tabaye.ir/sugar-is-useful-or-white-poison/
/////////////////////////////////////////
📚📚📚📚⛔️
👈شکر سرخ چیست؟
🔷شکر سرخ عصارۀ نیشکر است و بالعکس شکر سفید یا سم بسیار خطرناک
⛔️ایا میدانید شکرسفید با موادرقیق فسفر ( همان موادی که برسرمردم غزه ریخته میشود ‼️)سفید میشود و کبدرا آسیب جدی میزند
👈شکر سرخ چیست؟
🔷شکر سرخ عصارۀ نیشکر است اکثراً در سرزمین های هند، مصر، چین، خوزستان و عمان می روید.
🔻 شکر سرخ از نی شکرهای سرخ رنگ به عمل می آید بدین شکل که نی آن را گرفته و پوست می کنند، سپس آن را کوبیده و آب آن را می گیرند. و بعد آن را طبخ می نمایند تا منعقد شود.
✅این شکر طبیعی و مفید را می توانید از عطاری های معتبر تهیه کنید.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
🌟شکر یا سم سفید🌟
برخی از متخصصین تغذیه ۳۲ عارضه بدنی را برای مصرف شکر سفید برشمرده اند به عنوان مثال:
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔻شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.
🔻 طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها.
✅توصیه می کنیم از این پس شکر سرخ مصرف کنید✅
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
🌅فواید شکر سرخ و ملین و روان کنندۀ شکم
برای حلق و سینه و ریۀ خشک مفید است. چرا که جلا دهندۀ رطوبات آنهاست.
به عمق بدن بسیار سریع نفوذ می کند و برای تقویت ارواح و قوای جسمانی و نیز کبد مفید است.
تحلیل برندۀ بادهای روده است و نیز تقویت کنندۀ میل جنسی است.
شکر سرخ خون صالح تولید می کند و موجب استحکام اعصاب و استخوان ها می شود و از پیری زودرس پیش گیری می کند
شکر سرخ یا زرد دافع خلط سودا ، عامل افسردگی و سرطان ها است و اما شکر مصرفی سفید رایج مولد خلط سودا می باشد.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
📚📚📚خواص شکر سرخ:
🔸برای دردهای شکمی و بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش مفید است، به عنوان مثال ملین شکم و رفع کننده یبوست می باشد.
🔹بیماری های کبد را بهبود می بخشد.
🔸تمیز کننده خون، جلوگیری از بروز کم خونی و تنظیم فشار خون
🔹برای رفع گرفتگی صدا آن را با آب گرم و روغن بادام استفاده می کنند.
🔸شکر سرخ بر عکس شکر سفید که مولد خلط سودا است، دافع خلط سودا می باشد.
🔹باعث استحکام بخشیدن به استخوانها و مفاصل میشود و از پیری زودرس پیشگیری می کند.
🔸با توجه به طبعش برای حلق، سینه و ریۀ خشک مفید است.
🔹باعث افزایش نیروی جوانی و شادابی پوست می شود.
🔸در درمان آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی موثر است.
🔹تقویت کننده میل جنسی است و از نظر تغذیه ای برای خانم های باردار مفید است.
🌿 @