📚📚📚📚📚غذاهای ایرانی
اشکنه:
غذاهای ایرانی همه طبی اند
مواد لازم
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۲یا۳ عدد
روغن کنجد یا زرد ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی درصورت دلخواه ۱ عدد
🌸پیاز ها را خلال کرده و به همراه روغن پیاز داغ درست کرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده.
درصورت دلخواه در این مرحله سیب زمینی را نگینی خرد کرده و با پیاز کمی تفت داده چهار لیوان آب اضافه کرده و حرارت را زیاد کرده تا جوش آمده و سپس با حرارت ملایم اجازه میدهیم سیب زمینی بپزد.
بعداز پخت سیب زمینی ، شنبلیله را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند دقیقه بجوشه سپس آرد را با مقداری آب سرد مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کرده و مدام هم زده تا آرد کاملا حل شود.
زیر قابلمه را ۱۵ دقیقه زیاد کنید تا اشکنه بجوشه.
دیگرمیتوانید تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.
میتونید دوتا از تخم مرغ ها را در غذا هم زده و یکی را هم نزنید.
بعداز ۵ دقیقه که پخت آب اشکنه خیلی کم باشد
می توانید در اشکنه نان سبوسدار ترید کنید یا با نون سبوسدار میل کنید
نوش جان
@soroshesalamati