آخرین مطلب

میوه به و رب میوه به و رب میوه سیب درختی و خاصیت آن بر برمبنای طب سنتی

💊💊چقدر رب میوه به رو می‌شناسید؟

ربی که از به شیرین بدست آید، گرم و تر و خونساز است و از خواص خوبی برخوردار می‌باشد، از جمله:

تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و می‌تواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند.

شادی آور و تقویت کننده قلب است.

خوردن رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان می‌شود.

کمک به هضم غذا می‌کند و خوردن آن بعد از غذا، برای رفلاکس معده مفید می‎باشد.

اگر رب به قبل از غذا خورده شود، موجب یبوست و ضداسهال و اگر بعد از غذا خورده شود، ملین است.

مکیدن رب به، بعد از غذا، می‌تواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد.

در هفته‌های ابتدایی بارداری، خوردن رب به، بعد از غذا، برای تشکیل قلب جنین توصیه می‎شود.

خوردن رب به، با تقویت کردن معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت می‌شود.

اگر دچار سردرد شدید مشارکتی با معده به همراه سنگینی سر، تهوع و یبوست شده‌اید، می‌توانید چند عدد تخم گشنیز را روی رب به ریخته و یک قاشق غذاخوری بعد از غذا، هنگام سردرد مصرف نمایید، این ترکیب جلوی بخارات معده به سر را گرفته و سردرد و سرگیجه را کم کرده و به تدریج از بین می‌برد.

💊💊چطوری رب میوه به درست کنیم؟

برای تهیه رب به که در این فصل زیاد است، چندین روش وجود دارد، با صرفه‌ترین راه این است که :

سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کرده، می‌توانید روی آن کمی شکر یا عسل بریزید،

سپس به آن کمی آب (در حدی که به غوطه ور شود و زیاد نشود) و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود

در طی پخت آن را به هم بزنید.

در صورتی که از رب به برای حالت تهوع در بارداری و غیربارداری می‌خواهید استفاده کنید، به آن مقداری زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید.

برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود.

روش دوم پخت میوه به

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید.

شما می‌توانید تفاله‌های ناشی از آبگیری اولیه به را مجدداً در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.

سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.

می‌توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.

رب میوه سیب برای چی خوبه؟

ربی که از سیب شیرین به دست می‌آید نیز گرم و تر و مقوی معده و کبد است:

رب سیب در رفع علامت صفرای متعفن در معده، موثر است.

تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است.

مانع نزول مواد زائد به سمت معده می‌شود.

برای رفع نفس تنگی مفید است و سرفه خشک را بهبود می‌بخشد.

سیب، خشک کننده رطوبت اصافه معده است که رب و کبابی سیب قوی‌تر است، با خشک شدن رطوبت معده رطوبت اضافی رحم نیز خشک می‌شود و لیزی رحم از بین رفته و سقط زیر سه ماه از بین می‌رود

رب سیب رطوبت معده را خشک می‌کند و بلغم از معده پاک می‌شود.

چطوری رب میوه سیب درست کنیم؟

برای تهیه رب سیب در منزل، می‌توان روش زیر را به کار برد یا آماده آن را از سلامتکده‌های معتبر طب سنتی تهیه نمود:

به میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهید (مثلاً روی کتری در حال جوش) یا یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود.

آنقدر بماند تا به مرور زمان آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید.

نکته: رب سیب، مشابه شیوه اول رب به نیز قابل تهیه است، طوری که سیب رنده یا چرخ شود

https://tabaye.ir/preparation-and-properties-of-quince-paste-apple-paste-or-apple-butter/